niih käidud. ei ole just väga mõnus pea ees tundmatus kohas vette hüpata aga mina seda tegin.Siit õppetund:ära hüppa tundmatus kohas pea ees vette

Enivei need kel' MTB sõit istub ja meeldib nendele oli see kindlasti mõnus vaheldus talvisele rutiinsele ettevalmistusperioodile. Minule oli seee aga kui põrgu (peaaegu). Kergelt SOFTi pinnaga HARD-CORE rada ei ole minu jauks. Mida pole seda pole. Samuti pole ka olnud võimalust sõita ja otsus täna puldis olla tuli kah alles eila pärastlõunat. Nii et täitsa käigupealt nagu sai mindud-NEVER AGAIN.Kõige mõnusam kogu raja juures oli see pikk-pikk-pikk....... sirge kus sai ka natu enda võimeid kasutatud ja puhatud (selline oleks võind olla terve tee). Sai piirdutud ühe ringiga ja sõidu igal kilomeetril sai mulle aina selgemaks et teisele ringile pole mõtet matkama minna-ei oleks vist ajalimiita mahtunud (kui seda seal üldse oli). Aga nooh-üle oma varju ei hüppa. Enivei-üritus oli tore,korraldus viimase peal ja supp maitses hästi

. Lõppkokkuvõttes lõppes kõik nii nagu arvata oli ja takkajärgi on kõik targad (kaasa-arvatud mina)

OK,trenni tegma,kevadeks vaja vormi saada.

"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood