Mul isiklikult on kahju ühest "minu mõtetes" väljajäänud rajalõigust mis oli umbes 3-4 enne lõppu(sama lõik mis mtbest Rakvere rattamaratonil),Vinni sigala juurest pikk kruusasirge,pööre Madiseaugust paremale ja jälle kruusalõik liinideni välja ja nende alt paremale. Selle pika sirge lõigu oleks saanud asendada Rkv maratoni lõiguga(keeras kruusalt enne eramaja vasakule ja sai umbes 50-100m mõnusat singlit üles alla). Aga Roland kellega rada tähistasime arvas, et ei hakka kohalikele harrastajatele,kellel paljudel ei ole võistlemine üldse traditsiooniks seda sõitu nii tehniliseks ajama ja sõidu aega pikemaks vedama.Tema on ka seda võistlust eelnevalt palju kordi ise korraldanud ja vist enamus korrad ka rajameister olnud. Esiotsal oleks tulnud umbes minut suuremad ajad,emotsioon ka suurem ja "vähem asjaarmastajad/vb isegi esimest korda võistlevad" umbes 2-min suuremad ajad ja emotsioonid kõigil erinevad...
See sõit on olnud koguaeg olnud selle suunitlusega,et hakkama saaks ka nö hobirattur ja kasvõi tavalise meestekaga. Muidugi oleks sisse võinud võtta palju Rakvere maratoni lõike,näiteks Madiseaugu lõik,millest sõideti ka mööda. Isegi Mustjärvet ei tahtnud Roland sisse võtta,sellega mina ei nõustunud,sest sel juhul oleks välja jäänud kõige ilusam lõik "silmadele jne".Keskonnaametiga tuli küll maadlemist selle raja osa pärast aga usun,et tasus kõigi jaoks ära. Ideaalis oleks mina võistluse teinud ümber terve järve(jala 15min) aga sel juhul enamus oleks seal jalutanud,mis muidugi ei ole häbiasi neile kes tulemuse peale ei sõida.
Ühesõnaga igasuguseid lõike ja tõuse saaks selle praeguse raja lähedal sisse kaasata,iseasi kas seeläbi hobirattur ka sõitma tahab tulla. Näiteks vanad Mõdriku suusarajad ,kohad kus ma talvel müttan lumes.
Ei uskunud,et niipalju sõitjaid sõitma tuleb,ilmaga õnneks vedas

Ühest sõitjast on tagantjärgi kahju,kes tagastas kiibi umbes 30min enne starti(ütles,et juhtus midagi rattaga ja ei saa starti minna). 19 tellitud stardinumbrit jäi välja võtmata(potensiaalsed osalejad kes end kirja panid). Sellega ka arvestasin.
Hiljemalt apr-kuni juuli otsustan kas järgmine aasta uuesti,see oli mul esimene kord ja sisuliselt tegin ma kõik üksi. Kõige suuremad tänud Roland Toomele kellega veel laup 20 õhtul külmetades nooli ja mahasõidetud linte paigaldasime ! Tänud ka Uno Muruveele(Vinni valla spordijuht) ja kõige suuremad tänud kõigile kes võistlema tulid ! Kõigi poolt on oodatud arvamused,milline see rada võiks välja näha aastal 2016 ja millisel kuupäeval toimuda võiks. Sel korral läks varasemast traditsioonist veidi välja ehk hilisemaks.