Ülevaade eelmisest korrast:viewtopic.php?f=11&t=57003
Rada on jätkuvalt märgistatud ja ootab kõvameeste enesehinnangu hävitamist

Täpsem info lähiajal.
Saad õigesti aru ja lihtsamaks pole küll läinud. Ilmselt Tom soovib, et Marina rohkem aega metsas veedaksMarttiM kirjutas: Saan kirjeldusest aru, et Tommi poolt naisele rajatud kepikõnnirada on saanud täiendust?
Paraku ei pea see värske inff enam päris lõpuni paika kuna just täna on lisandunud täiesti uus lõik, mida on 2 ratturit 2 korda tallanud. Ehk siis sissesõitmata jupp.kalari kirjutas: Ja mis eriti üllatas - väga korralikult sissesõidetud tugeva põhjaga jälg. Ei grammigi sambla- ega heinaporri.
Sõitsin seda uut lõiku. Oli korralikult niidetud. Mu mõte oli see, et rajal puudus lõik, kus sõites oleks tagakäikar heinas käinud. Kõik oli nii eeskujulik, et mul isegi kergelt piinlik hakkas.TONN kirjutas:Paraku ei pea see värske inff enam päris lõpuni paika kuna just täna on lisandunud täiesti uus lõik, mida on 2 ratturit 2 korda tallanud. Ehk siis sissesõitmata jupp.kalari kirjutas: Ja mis eriti üllatas - väga korralikult sissesõidetud tugeva põhjaga jälg. Ei grammigi sambla- ega heinaporri.
Minu jaoks on see rada ka justkui hiina müür - lihtsalt niipalju tööd paistis sealt. Aga kui eelmine aasta seal trennis sõitsin, siis kohtasin peremeest, kes lausus tagasihoidlikult: "Nokitsesin pisut, naisel hea kepikõndi teha". Seltnurga meestel on lihtsalt seda tuhhikalari kirjutas:Sõitsin seda uut lõiku. Oli korralikult niidetud. Mu mõte oli see, et rajal puudus lõik, kus sõites oleks tagakäikar heinas käinud. Kõik oli nii eeskujulik, et mul isegi kergelt piinlik hakkas.TONN kirjutas:Paraku ei pea see värske inff enam päris lõpuni paika kuna just täna on lisandunud täiesti uus lõik, mida on 2 ratturit 2 korda tallanud. Ehk siis sissesõitmata jupp.kalari kirjutas: Ja mis eriti üllatas - väga korralikult sissesõidetud tugeva põhjaga jälg. Ei grammigi sambla- ega heinaporri.Minu jaoks, kes ma neid maratoni ja krossiradu olen ikka üksjagu näinud, oli kusagil in the middle of nowhere sellise pühendumisega valmistatud ja tähistatud raja avastamine tõeline elamus!
Kui järgmine kord juhtud peremeest kohtama, ära kindlasti talle maini, et mõni koht rajal on kuidagi lihtsalt sõidetavaks muutunud. Ta läheb ja nokitseb selle tagasihoidlikult kindlasti kaelamurdvaks. Lähtun tänasest kogemusest, kui rajale minnes olid mõned juba sõidetavad lõigud, üleöö uue ja tehnilisema ilme omandanud. Olin varem lolli suuga seletanud, et need kohad enam peavalu ei valmistaMarttiM kirjutas:
Minu jaoks on see rada ka justkui hiina müür - lihtsalt niipalju tööd paistis sealt. Aga kui eelmine aasta seal trennis sõitsin, siis kohtasin peremeest, kes lausus tagasihoidlikult: "Nokitsesin pisut, naisel hea kepikõndi teha". Seltnurga meestel on lihtsalt seda tuhhi![]()
Paraku pole sellel mahe- ja ökoüritusel õnnestunud kaasaegseid tehnoloogiaid veel eriti juurutada. Aga sa võid iga kell tulla ja raja üle vaadata - see on jätkuvalt märgistatud ja ootab huvilisi uudistama, proovima. Hämaras muidugi jätkuvalt ei soovitaks - rajal pesitsevad pantrid ja karud aktiveeruvad pimedas ning ka vennad Luumurrud on öösel õelamaddh kirjutas:Ega videoülesvõtet ei ole rajast/võistlusest?