Ple ise varem ühelgi Team Rattapood Cupil käinud ja see aasta võiks naq minna aga ei tea selle kohat midagi!Espordis ple selle aasta võistlusjuhendid ka veel üleval nii,et pean paluma VC tarkade abi!

käisin jah seal pühapäeval "jalutamas" ja ausalt öeldes on asi ikka vääga kole, paralleelselt jõega jooksev lõik on jämedat lahtist puukoort ja kaigast täis, sama seis on ambruse mäe kandis.Andrus K kirjutas:on keegi nüüd seal kupatamas käinud hiljaaegu?
Mis rajast saanud on? Ses mõttes, et kas see suusaraja rajamine on ka traditsioonilisele maximuse rajale oma jälje jätnud? Et kas mets on maha võetud, singlid sirgeks aetud ja saepuruga kaetud?![]()
Absoluutselt nõus - nende "radade" kohal olid juba rajad olemas, mis siis lihtsalt buldooseriga laugeks lükati ja üle käidi ja "sitaga" kaeti. saaks aru, kui suusatajad endale midagi uut oleksid loonud, mis teiste alade harrastajate harrastamisi seal ei lõpetaks.SL kirjutas:Suusahulluses on pirita metsavahe konkreetselt p......e keeratud. Olukorra oleks 100% ära lahendanud lihtsalt korralikult paigaldatud valgustus, et õhtul suusatada saaks + lumemasinad ja muu aparatuur raja jaoks. Milleks oli vaja 80% aastas musta maad sellise rõveda koorega katta, rajad mega laiaks ajada etc. Nüüd ei saa seal käia, joosta, rattaga sõita korralikult. Jah, kuu aega aastas saab suusatada.
Jah, selle kõige kokkuvõtteks võib öelda, et Mallorcalt salaja imporditud igasugu illegaalsed napsud mõjuvad väga erinevalt inimestele.AndreK kirjutas:KRT mehed! Mis toimub?!
Team Rattapood Cup 2005marion kirjutas:On keegi aru saanud, millal naised sõidavad, kas 2. stardis koos harrastajatega või eraldi 3.?
Näppu ära ninna aja vaid hoopis telefoni klahvidele ja räägi Prükkeliga. Selle idoloogia mõte on ikka see et liiga tugevad liiga kerget saaki ei saaks.tp kirjutas:mul on selle võistlusega nats loll seis, juhend ytleb et kes eelmisel aastal tartu maratonil 200 sees peab startima vähemalt sport klassis. samas selle kevade treenitus suht nigel nii et sportklassi kohe kindlasti asja pole, harrastajatesse aga ei saa. nii et ajan näpu ninna ja vaatan pealt.
tule kohale ja räägi hommikul prükkelile asi ära, vaevalt ta sind ja su osavõtutasu minema saadab.tp kirjutas:mul on selle võistlusega nats loll seis, juhend ytleb et kes eelmisel aastal tartu maratonil 200 sees peab startima vähemalt sport klassis. samas selle kevade treenitus suht nigel nii et sportklassi kohe kindlasti asja pole, harrastajatesse aga ei saa. nii et ajan näpu ninna ja vaatan pealt.
ära aja jama, vaata, mis sa ise oled kirjutanud ühes teises foorumis -viewtopic.php?p=56600&highlight=#56600, 1000 km suuska ei saa minu arust nigelaks treenituseks küll lugeda! igatahes peaks see olema piisav et vähemalt vorm säilitada.tp kirjutas:mul on selle võistlusega nats loll seis, juhend ytleb et kes eelmisel aastal tartu maratonil 200 sees peab startima vähemalt sport klassis. samas selle kevade treenitus suht nigel nii et sportklassi kohe kindlasti asja pole, harrastajatesse aga ei saa. nii et ajan näpu ninna ja vaatan pealt.
Eelmise aastaga võrreldes on rada suures osas tagurpidi. Kokku 2 kohta, kus võib käike ragistada - kabeli juures ja üks juurikane tagasipöörde moodi koht ringraja-äärses küljes. Ülejäänud lähevad laskumise hoo arvelt üles. Harrastajate avaringil võib raja tagumises osas tekkida väike ikaldujate koperdamine, kes ei märka järsuvõitu nukile tambiga peale minna.tarmo kirjutas:harrastajate rajal ei ole ühtegi tõusu ega laskumist.
selles on sul tuline õigus, tuleb tagantjärele tõdeda:) harrastajate raja ainuke "tõus" eelneva metsatrennita oli ikka üllatavalt raske... kuigi tasase maa kiirusega võis täiesti rahule jääda.tp kirjutas:sõitsin tõesti 1000km suuska et mitte paksuks minna ja sydame töö korras hoida. samas ega see suusk ei kompenseeri kevade väikest kilometraazi. jalg on lihtsalt tõusudel suht pehme. aga ära muretse ei tule ma harrastajate sekka kellegilt poodiumi kohta ära võtma. ja isegi kui tuleks olen nagunii 35+ klassis
Esialgne info samal nädalavahetusel toimunud Aravete sõidult räägib seda, et kogutõusu oli olnud üle 600mMärt kirjutas:selles on sul tuline õigus, tuleb tagantjärele tõdeda:) harrastajate raja ainuke "tõus" eelneva metsatrennita oli ikka üllatavalt raske... kuigi tasase maa kiirusega võis täiesti rahule jääda.
Kas sinna kuhja lisandus veel keegi tagant ka? Nägin ise seda olukorda, kuna olin sul peaaegu tagarattas, seal sattus nooremapoolsele ratturile ratta alla pehme liiva koht. Ja ta vajus külili jah. Sain mööda põigata vasakult, sinul oli paremalt möödumise trajektoor valitud. Mõtlesin, et takerdud vaid korraks, sestap andsin ülejäänud 1,5 ringi kõvasti hoogu. Kuidas ikkagi see kett maha läks ja nii palju aega kaotsi see on mõistatus, eriti arvestades seda, et sul tippude poolt testitud komponendid peal ja puha?Andrus K kirjutas:Siiski. Sõidu edenedes sain kätte Urmase ja Märdi. Sain neist mööda. Aga eeviimasel ringil jäi üks ringiga jalgu jääja meie rongile ette. Ergutasin teda sõnadega "läheb-läheb" mis aga mehikesel lenksu värisema pani ja külili tõmbas. Oligi külakuhi. Sain sealt kahjuks mahatulnud ketiga jännates viimasena tulema.
Natuke sassi on see info nüüd läinud. Kogu vertikaalne liikumine oli 604m. See tähendab, et kogu tõuse oli 302m.Alvaro kirjutas:Esialgne info samal nädalavahetusel toimunud Aravete sõidult räägib seda, et kogutõusu oli olnud üle 600m![]()
Ja ajaliselt lühem sõit. Ma arvan, et võime õigustatult ära unustada Pirita rajal tõusust rääkimise.
Latvias magiasveiko kirjutas:Kuldar on väikse maagia abil ratast tüürinud.
nojah, eks ta selline nõrga mehe hands-free süsteem ole, narr kah pärast fotograafi pärast ilma hammasteta lõpetada.veiko kirjutas:Kuldar on väikse maagia abil ratast tüürinud ;).
Kui Sa selle Mulle kudagi toimetad, e-mail, MSN, IRC, võin enda FTP'le teiste jaox üles panna, nägin seda vist pealt, hea lõpp oliAndreK kirjutas:VÄGA tahaks kuhugi uppida suurepärase harrastajate esikohaspurdi finishisirgel. Andke keegi mõni aadress, suurus veits üle 2 mega.
Mõnikord on ka VÄGA huvitav võistlust rajakõrvalt jälgida! Väärt elamus.
ära muretse. Ei pannud tähele. Eks me Saku Rabakrossil paneme õigluse jälle maksmaRaulpoiss kirjutas:p.s. andrus k-le. sorry, ma vist paar roppust õhku lasin kui seal kabeli tõusunukil väike arusaamatus tekkis, võistlussituatsioon, ei mõelnud midagi halba....