Team Rattapood Cup 2005 » VI etapp Kose
Foorumi reeglid
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Väga vahva rada!!
Asja tegi eriliseks just raja uudsus. Ja vihma ka. Kogu aeg oli väike värin sees, et nüüd valeltpoolt kändu ei sõidaks ja niplit ei paneks.
Väga eeskujulik lauskmaa rada, arvestades et 5 ringiga tuli tõusu ainult 105m. Tõusud olid küll väikesed, aga neid oli sedavõrd palju et lugemine läks sassi. Pidevalt oli vaja ka kuhugi keerata ja käiku vahetada - mingi 7 käiguvahetust tuli iga 10 meetri peale vast - või on mul jalg nõrk .
Väga hea tehnilise raja näide, kus osavam/rada tundev sõitja võidab tublisti aega ja et mis käiguga kuhugi tõusule minna.
Esimene ja teine ring sai kõvasti jooksukaid mängitud, aga kuskil kolmandal ringil avastasin et kõigist tõusedest saab üles - tuli ainult õige nurga alt läheneda ja õige käik välida.
Kahju et Kose nii kaugel on, hakka või harjutamas käima.
Tulemusi ei oska eriti öelda: harrastajatest võitis Alvaro ja Tiit Soosaar oli kolmas. Age oli täna kahjuks teine, sest timeksi kukkumine annab veel tugevalt tunda. Eliidist vist Sigvard Kukk ja sportklassi kohapealt on mõmm - tegin sel ajal sooja. Vist oli Erik Tammsoo ees ja Ermo tema järel.
Asja tegi eriliseks just raja uudsus. Ja vihma ka. Kogu aeg oli väike värin sees, et nüüd valeltpoolt kändu ei sõidaks ja niplit ei paneks.
Väga eeskujulik lauskmaa rada, arvestades et 5 ringiga tuli tõusu ainult 105m. Tõusud olid küll väikesed, aga neid oli sedavõrd palju et lugemine läks sassi. Pidevalt oli vaja ka kuhugi keerata ja käiku vahetada - mingi 7 käiguvahetust tuli iga 10 meetri peale vast - või on mul jalg nõrk .
Väga hea tehnilise raja näide, kus osavam/rada tundev sõitja võidab tublisti aega ja et mis käiguga kuhugi tõusule minna.
Esimene ja teine ring sai kõvasti jooksukaid mängitud, aga kuskil kolmandal ringil avastasin et kõigist tõusedest saab üles - tuli ainult õige nurga alt läheneda ja õige käik välida.
Kahju et Kose nii kaugel on, hakka või harjutamas käima.
Tulemusi ei oska eriti öelda: harrastajatest võitis Alvaro ja Tiit Soosaar oli kolmas. Age oli täna kahjuks teine, sest timeksi kukkumine annab veel tugevalt tunda. Eliidist vist Sigvard Kukk ja sportklassi kohapealt on mõmm - tegin sel ajal sooja. Vist oli Erik Tammsoo ees ja Ermo tema järel.
M16 huvitab rohkem ja esikolmikut tean minagi
Rada oli tõesti see "Õige Team Rattapoe rada", tõusud sai esimestel ringidel ja tutvumisel ära sõidetud, aga hiljem olid libedad ja väsimus oli kah ruttu kohal. Kõige rohkem meeldis see auk keset seda tõusu, mis tuli kohe peale kõige hullemat tõusu. August sai kõige kiiremini, minnes keskelt ja tõstes esiratast, aga ei näinud kedagi peale minu kes seda kasutanud oleks. Kaikaid oli väheke palju rajal, kaks neist õnnestus rattal üles korjata, üks raamivahele ja teine käikarisse nüüd on kõrv kõver . Muidu oli lahe sõit ja seekord oli ka eliidil ja harrastajatel põhimõtteliselt sama rada ja sama distants
Rada oli tõesti see "Õige Team Rattapoe rada", tõusud sai esimestel ringidel ja tutvumisel ära sõidetud, aga hiljem olid libedad ja väsimus oli kah ruttu kohal. Kõige rohkem meeldis see auk keset seda tõusu, mis tuli kohe peale kõige hullemat tõusu. August sai kõige kiiremini, minnes keskelt ja tõstes esiratast, aga ei näinud kedagi peale minu kes seda kasutanud oleks. Kaikaid oli väheke palju rajal, kaks neist õnnestus rattal üles korjata, üks raamivahele ja teine käikarisse nüüd on kõrv kõver . Muidu oli lahe sõit ja seekord oli ka eliidil ja harrastajatel põhimõtteliselt sama rada ja sama distants
Zero the Hero
Mul läks iga ringiga aina paremaks ja tehniliselt kindlamaks, sest esimesed kaks ringi läksid uimaselt. Peale finishit oli olek väge täis, et sõida või kohe veel mitu ringi.
Enne starti jäi rada läbi sõitmata, see läks vähe valesti.
Selle auguga oli nii et esimesed kaks ringi sai vasakult sisse põrutatud auku, raputas küll, aga seljast ei visanud. Hiljem sai sealt august üsna mõnusalt paremast äärest mööda või noh sealt oli auk vähemalt lamedam. Huvitav et kohe päris mitu inimest räägivad et nad läksid keskelt esirattaga üle hüpates.
Ühesõnaga maasikaid oli rajal nii palju et meeldegi ei jäänud.
Enne starti jäi rada läbi sõitmata, see läks vähe valesti.
Selle auguga oli nii et esimesed kaks ringi sai vasakult sisse põrutatud auku, raputas küll, aga seljast ei visanud. Hiljem sai sealt august üsna mõnusalt paremast äärest mööda või noh sealt oli auk vähemalt lamedam. Huvitav et kohe päris mitu inimest räägivad et nad läksid keskelt esirattaga üle hüpates.
Ühesõnaga maasikaid oli rajal nii palju et meeldegi ei jäänud.
august sai paremalt mööda nii et ei saanud aru et seal üldse mingi auk oleks olnud. enne tõusu oli juba hoog üleval ja ühe jutiga läks üles. igasugune nikerdamine a la esiotsa tõstmine oleks seal juba ajaraiskamine. sellised kohad tuleb alati juba soojenduse ajal üle vaadata, et kuidas paremini saaksurmo kirjutas: August sai kõige kiiremini, minnes keskelt ja tõstes esiratast, aga ei näinud kedagi peale minu kes seda kasutanud oleks.
- kristjan07
- Rattur
täpselt parem poolt, täie hoogam, vasakult ja keskel ei saand mitte kuigagi nii hästi, ajakadu oli ainult siistarmo kirjutas:august sai paremalt mööda nii et ei saanud aru et seal üldse mingi auk oleks olnud. enne tõusu oli juba hoog üleval ja ühe jutiga läks üles. igasugune nikerdamine a la esiotsa tõstmine oleks seal juba ajaraiskamine. sellised kohad tuleb alati juba soojenduse ajal üle vaadata, et kuidas paremini saaksurmo kirjutas: August sai kõige kiiremini, minnes keskelt ja tõstes esiratast, aga ei näinud kedagi peale minu kes seda kasutanud oleks.
Võistluskeskuse läheduses kaotatud rahakott Siim Vinteri nimele. Ausal leidjal palun helistada 5112048.
Rada oli minu oskuste jaoks kohati liialt tehniline Viimasel ringil kukkusin päris koledalt (õnneks ise jäin terveks), ning peale seda oli ka sõidurütm ning motivatsioon kadunud, seetõttu ka suhteliselt nigel koht lõpuprotokollis.
Rada oli minu oskuste jaoks kohati liialt tehniline Viimasel ringil kukkusin päris koledalt (õnneks ise jäin terveks), ning peale seda oli ka sõidurütm ning motivatsioon kadunud, seetõttu ka suhteliselt nigel koht lõpuprotokollis.
hiljem vaadates tundus tõesti et paremalt sai lihtsamini, aga nägin ise, kuidas urmo oma pakutud varianti teostas, ja temast kiiremini said seda kohta küll vist ainult päris tipudkristjan07 kirjutas:täpselt parem poolt, täie hoogam, vasakult ja keskel ei saand mitte kuigagi nii hästi, ajakadu oli ainult siistarmo kirjutas:august sai paremalt mööda nii et ei saanud aru et seal üldse mingi auk oleks olnud.urmo kirjutas: August sai kõige kiiremini, minnes keskelt ja tõstes esiratast, aga ei näinud kedagi peale minu kes seda kasutanud oleks.
Mis veel lisada oskan.
Minu arvates oleks sellele rajale ära kulunud üks korralik paaritunnine vihm. Vat siis oleks alles nalja saama hakanud ja terad sõkaldest eraldatud. Kuigi tõuse ja ohtlikke laskumisi polnud, oleks ukerdajaid iga nurga peal olnud sest oma 50% rajast oleks olnud puhas singel, mis libe kui tatt. Õnneks nii ei olnud, sest ma ise ei oska kohe üldse mudas sõita
Auguteema
Tore et õnnestus ehitada mittemillestki täitsa lahe rada.
Minu arvates oleks sellele rajale ära kulunud üks korralik paaritunnine vihm. Vat siis oleks alles nalja saama hakanud ja terad sõkaldest eraldatud. Kuigi tõuse ja ohtlikke laskumisi polnud, oleks ukerdajaid iga nurga peal olnud sest oma 50% rajast oleks olnud puhas singel, mis libe kui tatt. Õnneks nii ei olnud, sest ma ise ei oska kohe üldse mudas sõita
Auguteema
Ma ei kujuta ette kui XC kärbsed te olete, aga see jutt on teil küll utoopiline. Prooviringil sai teadmatusest ja tumedatest prillidest tingituna selle auguga tutvutud ja rohkem ei tahtnud. Tarmo ja kõigi teiste sõitjate variant paremalt minna sai olla ainuõige energikuluvaba trajektoor. Sealt lihtsalt veeres üle ilma midagi tundmata.mono-cyclist kirjutas:hiljem vaadates tundus tõesti et paremalt sai lihtsamini, aga nägin ise, kuidas urmo oma pakutud varianti teostas, ja temast kiiremini said seda kohta küll vist ainult päris tipud
Tore et õnnestus ehitada mittemillestki täitsa lahe rada.
Treeni vähe, aga kvaliteetselt!
http://www.ccrotamobilis.ee
http://www.ccrotamobilis.ee
See auk polnud tõesti keeruline (just, paremalt hooga mööda), enda lemmikuks oli peale staadionit see esimene "kauss", kus mäeharja peal tuli tagarattaga pidurdada end 90 kraadi vasakule ja siis sõita tõus. Ja hästi ohtlik oli see metsast väljasõit, kus järsk kraav ja hästi mudane tee. Esimesel ringil käis minu ees sõitnud vend seal üle nipli ja kahel ringil jäin ise ka mutta kinni. Tutvumisring enne sõitu annab sellisel rajal väga palju juurde!
njah, metsaosa oli kõik norm, aga need asfaldi ja kruusa lõigud jus eriti ei meeldinud. Korralik vihm oleks tõesti asja vast päris huvitavaks teinud. Ise nagu ikka suutsin viimasel ringil ära si...da, käisin üle nipli seal kuulsas tagasi pöördega laskumisel, aga vähemalt võitsin Antsu ja Märti
vilts
mina käisin küll esimesel ringi kellegi ees üle nipli. see oli selles kohas, kus jope rippus... kahjuks jõudsin parklasse 10 min enne starti ja joonele 5 mine enne starti, niiet tutvuda ei jõudnud rajaga kohe üldse mitte. peale niplit hakkasid kummitama pisikesed probleemid piduriga. jama tipnes sellega, et lasin kaks korda ratast sättides mööda kõik konkurendid.m6mm kirjutas:Esimesel ringil käis minu ees sõitnud vend seal üle nipli ja kahel ringil jäin ise ka mutta kinni. Tutvumisring enne sõitu annab sellisel rajal väga palju juurde!
rada oli selline, kus oli suht ebamugav sõita, sest raputas ja käike vahetada kohati päris keeruline. ja kui enne rajal harjutada ei saa, siis ei tea kuhu mis käiguga parem oleks minna. muidu hea rada küll, kuigi mitte lemmik.