Ehk mugavalt diivanil istudes ja arvutit klõbistades seda teha ei saa

Mine vaata täpsemalt saku100.ee lehelt.
Saku 100 korraldusmeeskond.
Konx 5133530
Sain üleeile ühe Paavo nimelise jooksjaga metsas kokku ning ka tema kinnitas seda, et üle trassi ei lähe. Küsisingi eelnevalt, et miks mitte? Aga kui ei, siis see on juba rajajoonistaja otsus, meil pole midagist kobiseda!tarmo kirjutas: ↑24. 04. 2019. 09:42Ma vist valan õli tulle kui ütlen, et 2019 a rada sai planeeritud nii, et üle gaasitrassi ida poole ei lähe. Ma küll ei ole rajameister ja pole temaga ka viimasel ajal rääkinud, kuid viimane info on selline. Küll olen aga "läänepoolses metsas" sõitnud sügisest saati sisse 4 uut lõiku.![]()
FB annab teada, et homme kell 18:00 - https://www.facebook.com/events/385307712054303/camouflage kirjutas: ↑30. 04. 2019. 09:13kas rajatutvustus või ühissõit mõne daami juhtimisel see aasta tuleb?
Enne starti tuli lund, esimene ring (ca 1:22) oli ok, aga jahe, vaid 3,7 kraadi. Teisel ringil tuli tagapool ringi peal taevast valget ja teravat, vist midagi rahelaadset, peale seda tuli vihma. Kell 12 tõmbas korraks päikese välja, siis tuli taas vihmakest, saidki juurikad muidu ära kuivada. Kolmandal ringil läks temperatuur soojemaks, ca 6°C peale, aga jätkus kerge vihmakene. Edasi ei tea rääkida, sest kohtasin Käsna Jr. singli peal õp. Lauri, kes ütles oma kuldsed sõnad....... ja kuna Juurikaprofessori arvestuses jäi seis muutumatuks, keerasin boksi...
Eks me olimegi ilmselt ringi erinevates kohtades, kus tuli erinevaid sademeid. Endal oli riideid täpselt parajalt, päiksega veidi kuum, vihmaga veidi jahe, kokkuvõttes keskmiselt riietusega täkkesse!Jats36 kirjutas: ↑04. 05. 2019. 18:35Tundub nagu oleksime mingitel erinevatel sõitudel olnud...minu arvates ilmaga ei olnud mingeid probleeme. Või siis panid osad sõitjad suveriided selga? Vahepeal kergelt sadas aga see läbi riiete ei tulnud. Suurem sadu tuli siis kui võistlus praktiliselt läbi oli...kuuenda ringi sõitjad said märjaks ja mudaseks. Meeldivalt jahe oli, vahepeal tuli päike välja...