Esimene kord kruusarattaga TRM-l, esimene kord start esimeses laines. Parandasin oma aega 36 minutit võrreldes 2022.a. hardtail maastikurattaga tehtud sõiduga, kui alustasin teises laines. Ei nurise
Kindlasti andis suurema osa sellesse esimeses laines tugevatega koos start. Julmalt ikka vajutatakse, respekt. Vaevu suutsin oma pundil saba peal istuda. Mitmes kohas jäin maha aga hambad ristis imesin alati järgi. Finišit kellegiga tegema ei hakanud, soov oli vaid sõidu viimasel kolmandikul tekkinud eesmärk - lõpuaega alla 3h - kätte saada. See õnnestus.
Ahjaa, meil oli sõidu alguses pundis üks ikka väga retro maastikurattaga ja tavaliste pedaalidega võistleja. Vänderdas teel päris korralikult ja sai selle eest ka tõreleda aga ikka üsna pikalt suutis selle tempoga kaasa vunkida. Ma kahjuks ei märganud, millal ta tagant ära pudenes.
DeeJott, palju sa kaalud, et sellise rõhuga läksid? Mul samad rehvid ning oma 84 kg kehakaalu juures (pluss kogu kola) panin ette 2.2 bar ja taha 2.3 bar. Aluseks oli Silca kalkulaator. Minu arvates oli nii väga hea sõita.