![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif)
http://www.wildlifetelemark.fi/mtb/
Soomekeelse verisooni all kõik olemas.Andrus K kirjutas:mis värk on? Assa Kesoro ja VCEE kaader on reganute listidest kadunud ...
OTollus kirjutas:Tahaks ka minna aga pole transporti. Kahju
Peab raha kaasa v6tma!Mati kirjutas:Tahkos toimuva igaa-astase ratta- ja varuosade laada tilluke eelmaik
http://www.tahkomtb.fi/images/intersport.pdf
Hästi paljuMelka kirjutas:Peab raha kaasa v6tma!Mati kirjutas:Tahkos toimuva igaa-astase ratta- ja varuosade laada tilluke eelmaik
http://www.tahkomtb.fi/images/intersport.pdf
Uh, mandra?istõ! Vahet pole, tuleb mis tuleb!Mati kirjutas:Eks pikk prognoos muutub pidevalt. Hetkel lubab gis juba +25 sõidu päevaks.
No on kuda kuda on, eks siis passime homme kuni neljapäevani Tahko webikaamerat, kas ikka sajab.
Tead, mitmed (s)epikud ja poolsaiad otsustasid, et järgmine kord siis juba buffiga koju. Kas sa oled nõrgemAndreK kirjutas:...Üritasin enda peas seda teisele ringile mineku mõtet mõlgutada - vasutus oli lihtne: EI!...
Hetkel pean tunnistama, et olen. 10 min peale finishit võib kasvõi iga vend öelda, et järgmine aasta pole 2 ringi mingi probleem. Ma üritasin liikuda rajal mõttega, et 1 ring veel - sõidu ajal küll seda tunnet ei tekkinud. Loomulikult oleks 2 ringi puhul tempo nats teine.Mati kirjutas:Tead, mitmed (s)epikud ja poolsaiad otsustasid, et järgmine kord siis juba buffiga koju. Kas sa oled nõrgem![]()
Vennad ütlesid seda päev peale finishitAndreK kirjutas:Hetkel pean tunnistama, et olen. 10 min peale finishit võib kasvõi iga vend öelda, et järgmine aasta pole 2 ringi mingi probleem. ...Mati kirjutas:Tead, mitmed (s)epikud ja poolsaiad otsustasid, et järgmine kord siis juba buffiga koju. Kas sa oled nõrgem![]()
Kokkuvõttes ma nautisin väga seda sõitu ja eriti võitu enese üle. Aga mul ongi vist viimastel aastatel kujunenud välja pigem huvi enese võitmise vastu (jooksumaratonid, raskemad suusamaratonid jne).veiko kirjutas:...Mis puutub pikka ja ülipikka distantsi, siis ei näe veel ühtegi põhjust, mis motiveeriks kahte ringi sõitma. Sõitu peab nautima ja mulle ühest ringist piisab...
See oli uskumatu neiu. Tänu temale sõitsin 2. ringi ElGrande arvatavasti poole kiiremini ülesveiko kirjutas:... väga suured austusavaldused sellele tütarlapsele, kes 180 läbi sõitis.
ma oleksin siin teinud keemia kohta uue teema vastavasse foorumi alajaotustesse. äkki teed ise ära, copy/paste tekstile.... tänanveloman32 kirjutas:On küll natuke teemast väljas aga siiski.
yeah, right, mul jäi pilbastest päris vähe puuduveloman32 kirjutas:Parimat puhkust keset suve, kui fantastilisel Tahko maastikul end pilbasteks sõita, annab otsida.
Vastus:veloman32 kirjutas:...tekkis küsimus, et kas tõesti ilma sellise "keemialaborita" ei ole võimalik tahko sõitu (ja teisi võistlusi) edukalt läbida...
pidasin siiski selle pilbastumise all ennast täiesti tühjaks sõitmist, mistõttu sõidujärgsed tegevused on meeletust väsimusest raskendatud.erikr kirjutas:yeah, right, mul jäi pilbastest päris vähe puuduveloman32 kirjutas:Parimat puhkust keset suve, kui fantastilisel Tahko maastikul end pilbasteks sõita, annab otsida.
Mati kirjutas: Sõidu ajal:.... 2 SHLEHA't
.
Kas siit võib järeldada, et Tahkos on paremad rajad MTB seisukohalt, kui näiteks Zakopanes (viibisin seal eelmine nädal, tahaks tagasiveloman32 kirjutas:Aga üht ma ütlen- kahetsege kõik, kes te ei ole sellest "tabahtumast" osa võtnud. Parimat puhkust keset suve, kui fantastilisel Tahko maastikul end pilbasteks sõita, annab otsida.
Otse loomulikult ei ole Tahko LAGI. Minu jutu mõte on aga see, et kui võimalik, siis see lähedalasuv ja suhteliselt väikeste kuludega tripp ära teha. Kui tõesti jääb väheks, saab ju mujalt juurde võtta. Siiani aga on vähesed kurtnud, et oleks igav ja mujal on parem jne jne. Igaühel on võimalik valida. Minusugusele karvajalast hallitanud rosinakuklile aga piisab sellest küll ja jääb ülegi.LauriA kirjutas:Kas siit võib järeldada, et Tahkos on paremad rajad MTB seisukohalt, kui näiteks Zakopanes (viibisin seal eelmine nädal, tahaks tagasi) või mujal Tatrates, Sudeetides ja Beskiidides?
IMHO Tahko piltide põhjal ütleks, et Zakopane kivide osas alla ei jää...
parim on väga suhteline mõiste ja igal paigal on oma omapärad ja võlud.LauriA kirjutas: Kas siit võib järeldada, et Tahkos on paremad rajad MTB seisukohalt, kui näiteks Zakopanes (viibisin seal eelmine nädal, tahaks tagasi) või mujal Tatrates, Sudeetides ja Beskiidides?
IMHO Tahko piltide põhjal ütleks, et Zakopane kivide osas alla ei jää...
Just tahtsin sulle privasse panna, et avatari aeg on ümber.tarmo kirjutas:ja samas tunnistan ka teksti oma avataril kehtetuks.