EDIT 1: Reinu kommentaarid.
EDIT 2: Mis on sellel pildil tuttavat? Vastus: Rein paneb tõusul pundi ees läbi nina hingates samas kui teised suu ammuli kaasa rühivad

Krt küll, teeme ikka küll maha. Sel tasemel on IMHO ka 2. koht tase. Sa mees proovi siin indias korragi finishis molevilegi ära panna ja räägi siis ProTuuri sõidu kohtade olulisusestveloman32 kirjutas:tõmbaks kohe emotsioone maha sellega, et peagrupp ei olnud väga huvitatud jooksikute kinnipüüdmisest ja teine koht tähendab seda, et antud etapil omandas Vader lõpuprotokollis koha, mille järjekorranumbriks on 2, seega ei midagi erilist. ... Ärge mind palun selle ausa väljaütlemise pärast nüüd maatasa tehke, sest tunnistan ausalt, et ise oleks ma juba selle 8,5km järel peagrupist maha jäänud.
Oi kui lahe saag teil siin käima lükatud. Lülitaks käiku juurde natuke.Mati kirjutas: EDIT 2: Mis on sellel pildil tuttavat? Vastus: Rein paneb tõusul pundi ees läbi nina hingates samas kui teised suu ammuli kaasa rühivad![]()
Kui Vader homme sama hästi sõidab, võtan oma sõnad alandlikult tagasi ja teen 10 (kümme,kümme) krooksuga kükki ja veel alandlikumalt palun kõigi foorumiliikmete ees oma asjatundmatuse pärast vabandust!Aciano kirjutas:Kle veloman, miks selline nimi, kui rattaspordist sittagi ei tea. Suvel ku Vader eestis, võtan ta käe kõrvale, toon Su juurde, kas siis ka julged seda talle öelda?
Tõenäoliselt on sul õigus. Korkige ikka mõni sangria veel lahtiAlvaro kirjutas:...Mati, Sa ikka grupisõidust tead midagi?Mati kirjutas: EDIT 2: Mis on sellel pildil tuttavat? Vastus: Rein paneb tõusul pundi ees läbi nina hingates samas kui teised suu ammuli kaasa rühivad![]()
Mollema tõmbas ennast ees kapsaks, nagu näed, vahetas just taha ära. Taaramäe on kolm vahetust tuules istunud ja loomulikult on kõige puhanum mees grupis. Simple as that. Pole vist veel piisavalt asfaltit kruttinud, et põhitõed meelde tuleks
![]()
![]()
...
Aciano kirjutas:Et siis Reinuvader on kets v?
Puhta loll oled.
Esiteks vade ütles juba ennem tuuri, et ei lähe sinna midagi saavutama. Teiseks mõtle hoolega keda sa ketsiks nimetada. Ma arvan, et tema eraldistardi tulemused on juba praegu maailmaklassist.veloman32 kirjutas:Aciano kirjutas:Et siis Reinuvader on kets v?
Puhta loll oled.
Jeee, ei lõppe see lalin. Eesti mõistes tegija, maailma mastaabis kets, sest temasuguseid on üle maailma jalaga segada! Mõni saab kergelt ree peale, teisel jälle puuduvad materiaalsed võimalused.
Aga kallis Velokas, tõepoolest, MILLEKS see kõik eelnev? Täiesti arusaamatu!veloman32 kirjutas:Tegelikult on kallid foorumiliikmed.......jne......
Mina sellele 33-le minutile väga rõhku ei paneks, sest rein ise ju ütles juba ennem tuuri algust, et mingile kõrgele üldkohale ta pretendeerima ei lähe. Lihtsalt see ühe etapi teine koht ja üldarvestuses mägedekuningasärk oli lihtsalt mitte esialgselt planeeritud pluss. Sinu algsest postitusest ( pigem siis teisest vist ) võis lihtsalt välja lugeda, et vader on kets. See sõna juba mõjub ärritavalt. Arusaadavatel põhjustel on raske oodata peale sellist postitust mingit positiivset emotsiooni sinu suhtes ... Nagu eelmisest aastast romandia tuurilt meeles on, siis on ta võimeline püsima ka maailmatasemel kokkuvõttes konkurentsis. Ja kuna sa ennem reinu 100 koha puhul pole mingit postitust siin teinud, et ta kets on, siis jääb tõesti selline mulje nagu kõlaks su postitustes lihtsalt kibestumus, et kellegil hästi läheb. Ei tea kas see ka tegelikult nii on, aga lihtsalt mulle jääb postitusi lugedes selline mulje. Ja peale selle on veel ülimalt raske uskuda, et sa ei aimanud seda suurt pahameeletorimi ette kui kasutasid süna ketsveloman32 kirjutas:Nüüd juba total OT. Minu ämber seisnes oma arvamuse väljaütlemises? Teisitimõtlejad istugu kapis ja ärgu sealt välja tulgu? Absoluutne tõde ja õigus on kuulub vaid sinule ja teistele kaasmõtlejatele? Olen ma kordagi öelnud, et teiste arvamus on vale ja ei kõlba kuhugi? Austan kõigi arvamust täpselt sellisena, nagu nad on. Minu esialgsest postitusest on välja imetud kümmetuhat mõtet, mida ma isegi sealt leida ei oskaks. Vahepeal on võistlus lõpuni sõidetud ja mind üha sügavamale maa sisse taotud.
Vaderi valgete mummudega särk on iseenesest kõva sõna. Aga kas nii kõva sõna on ka üldarvestuses 33min kaotust? Minus see number väga emotsioone ei tekita.
see ketsisõna topiti küll Velomanile vägivaldselt näppudessearno110 kirjutas: Sinu algsest postitusest ( pigem siis teisest vist ) võis lihtsalt välja lugeda, et vader on kets. See sõna juba mõjub ärritavalt...
Ja peale selle on veel ülimalt raske uskuda, et sa ei aimanud seda suurt pahameeletorimi ette kui kasutasid süna kets
Tere Veloman. Sinul on arvamus millestki/kellestki.Tubli! Saime sinu arvamuse teada. Nüüd pärast sinu arvamuse teadasaamist on minul(meil)sinust arvamus(väga paha arvamus).Mina näiteks arvan,et oled rumal inimene.Palun austa minu arvamust sinust(oma postituses lubasid austada teiste arvamust täpselt sellisena,nagu ta on).Mina arvan,et sinu arvamus on nagu soe õhk,mis tavaliselt tagant tuleb ja siis on vaja lihtsalt tuba tuulutada.Ja veel arvan,et Taaramäe on hetkel üks kõige kangem Eesti kärbes,kes peab seal kuskil "sünnitama" võidu maniakkidega,kes ei ela Vädra metsades vaid mägedes,treenivad nagu loomad ja jumal teab mida sisse õgivad.Ja tänu temale(mitte Siim Kallase,ega Juhan Liivi,ega Andrus Värniku,strippar Marco jne.pärast)tunnen ka mina kets ennast paremini nii jalgsi kui ratta seljas.veloman32 kirjutas:Nüüd juba total OT. Minu ämber seisnes oma arvamuse väljaütlemises? Teisitimõtlejad istugu kapis ja ärgu sealt välja tulgu? Absoluutne tõde ja õigus on kuulub vaid sinule ja teistele kaasmõtlejatele? Olen ma kordagi öelnud, et teiste arvamus on vale ja ei kõlba kuhugi? Austan kõigi arvamust täpselt sellisena, nagu nad on. Minu esialgsest postitusest on välja imetud kümmetuhat mõtet, mida ma isegi sealt leida ei oskaks. Vahepeal on võistlus lõpuni sõidetud ja mind üha sügavamale maa sisse taotud.
Vaderi valgete mummudega särk on iseenesest kõva sõna. Aga kas nii kõva sõna on ka üldarvestuses 33min kaotust? Minus see number väga emotsioone ei tekita.
Mati kirjutas:Poikad, äkki panete privas edasi![]()