![Arrow :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
![Arrow :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
Tuld
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
kampaania leht
FB leht täiendava loosimisega
Päris 100% mitte: https://www.youtube.com/watch?v=cP0lgdppBUgmarguss7 kirjutas:Seekord siis ilma meie meesteta. Algus on Saksamaal, võib juhtuda et Tony Martin võidab etapi ja saab homme kollases startida. Seekord ainult 3 mäefinishit ja eraldistardikilomeetreid palju ei ole.
Kas teoreetiliselt lubaksid UCI ja TdF reeglid kõikidel olla ühesuguse riietuse, kiivri, ratta ja näomaalingugaPrommar kirjutas:Seekord on lausa kolm tiimi otsustanud Touri puhuks üleni või osaliselt valged särgid teha (Sky, Trek, Katjusha) ja valget on ka teistel tiimidel päris ohtralt. Parim noorrattur ei paista nüüd üldse välja. Hiljuti tahtsid kõik üleni mustas ringi lasta, oli ka keeruline tiime eristada, aga vähemalt ei olnud liidrisärkidega konflikti.
Õige, mehaanikute tööd ei saa kuidagi alahinnata tehnikaspordi juures, vastutusrikas hoolimata sellest kas on valitseva maailmameistriga või kellegi teisega tegemist!Omiar kirjutas:Päris 100% mitte: https://www.youtube.com/watch?v=cP0lgdppBUgmarguss7 kirjutas:Seekord siis ilma meie meesteta. Algus on Saksamaal, võib juhtuda et Tony Martin võidab etapi ja saab homme kollases startida. Seekord ainult 3 mäefinishit ja eraldistardikilomeetreid palju ei ole.
Ma usun küll, aga ainult teoreetiliselt, sest tiimide sponsorid sooviksid kindlasti oma värve ja logosid telepildis jne näha... Tõenäoliselt hea maitse piire ei tohi muidugi ületada ja võib-olla on ka poliitilised sõnumid näiteks keelatud, lihtsalt arvamus, täpseid reegleid teavad ilmselt litsenseeritud kohtunikud-ametnikud.LauriA kirjutas:Kas teoreetiliselt lubaksid UCI ja TdF reeglid kõikidel olla ühesuguse riietuse, kiivri, ratta ja näomaalingugaPrommar kirjutas:Seekord on lausa kolm tiimi otsustanud Touri puhuks üleni või osaliselt valged särgid teha (Sky, Trek, Katjusha) ja valget on ka teistel tiimidel päris ohtralt. Parim noorrattur ei paista nüüd üldse välja. Hiljuti tahtsid kõik üleni mustas ringi lasta, oli ka keeruline tiime eristada, aga vähemalt ei olnud liidrisärkidega konflikti.?
Vaatasin sõitu ja see küünarnukk ilus polnud, iseasi palju see mõjutas. Minu arvates oli juba kukkumine käimas.rv30 kirjutas:Peter Sagan sai disklaffi: http://www.cyclingnews.com/news/peter-s ... de-france/
Jah tore, aga see vaade jätab (puu varjus) näitamata täpselt selle hetke kui Cav Saganile peaga kanni pani. Näha on vaid tagajärg. Meenutan, et liiguti miski 60 km/h - 10 meetrit läbitakse 0,6 sekundigarv30 kirjutas:Ma soovitaks siiski vaadata seda helikopterilt võetud videot: https://www.youtube.com/watch?v=rXwZczGqWls
vaata aegluubis ka https://streamable.com/j7gqbrv30 kirjutas:No ma ei tea mida eelkirjutajad näevad. Aga mina näen, et Cav kukub just peale Sagani küünarnuki liigutust ja enne seda ei olnud ta sugugi kukkumas. Ise küsimus on see, kas see oli tahtlik Sagan'i poolt.
60 km/h - 10 meetrit läbitakse 0,6 sekundiga. Et siis millal see "just" oli täpselt? Või kas "just" enne ei teinud Cav mingit liigutust?rv30 kirjutas:No vaatan seda ja mida ma näen, just selle koha peal, kus videos on kiri: "No way for Cav to stay on bike." on just saanud küünarnukiga tõuke ja kukub.
https://www.youtube.com/watch?v=j4atl-3Njwgrv30 kirjutas:No vaatan seda ja mida ma näen, just selle koha peal, kus videos on kiri: "No way for Cav to stay on bike." on just saanud küünarnukiga tõuke ja kukub.
rainerhq kirjutas:Loodan, et Ag2r ja Astana suudavad Froome kuidagi isoleerida ja särgi ära võtta, muidu on TdF tõesti kõige igavam GT kui GC silmas pidada.
Sai miskipärast 20 trahvisekundit, ilmselt mitte käikudevahetamise eest. Tervet sõitu ei vaadanud, äkki keegi pani tähele, kleepuv pudel äkki?SK kirjutas:Uran peaks oma rattal tagavahetaja küljest ära viskama, täna tagant vahetades ei saanud etapivõitu, jäeti teiseks...esivahetajast täitsa piisab
Huvitav, et nii kogenud mees sellega alt läks. Viidatakse UCI reeglile 2.03.027, mille kohaselt söötmine (feeding) on keelatud tõusudel ja laskumistel ning distantsi esimese 50km ja viimase 20km vältel ... sealt pudeli võtmise kohast oli lõpuni 6km, peale Urani said Bennett ja Pauwels ka karistada.Prommar kirjutas:Võttis keelatud kohas pudeli.
Kas mägistel etappidel seda viimast 20km kuidagi muud moodi ei vaadata?Henno kirjutas:Huvitav, et nii kogenud mees sellega alt läks. Viidatakse UCI reeglile 2.03.027, mille kohaselt söötmine (feeding) on keelatud tõusudel ja laskumistel ning distantsi esimese 50km ja viimase 20km vältel ... sealt pudeli võtmise kohast oli lõpuni 6km, peale Urani said Bennett ja Pauwels ka karistada.Prommar kirjutas:Võttis keelatud kohas pudeli.
Täna oli söötmise, jootmise koht 13km enne lõppu.mikulaine kirjutas:Kas mägistel etappidel seda viimast 20km kuidagi muud moodi ei vaadata?Henno kirjutas:Huvitav, et nii kogenud mees sellega alt läks. Viidatakse UCI reeglile 2.03.027, mille kohaselt söötmine (feeding) on keelatud tõusudel ja laskumistel ning distantsi esimese 50km ja viimase 20km vältel ... sealt pudeli võtmise kohast oli lõpuni 6km, peale Urani said Bennett ja Pauwels ka karistada.Prommar kirjutas:Võttis keelatud kohas pudeli.
eelnevalt ma tsiteerisin uudist, aga allpool on UCI reglementmikulaine kirjutas:Kas mägistel etappidel seda viimast 20km kuidagi muud moodi ei vaadata?Henno kirjutas:Huvitav, et nii kogenud mees sellega alt läks. Viidatakse UCI reeglile 2.03.027, mille kohaselt söötmine (feeding) on keelatud tõusudel ja laskumistel ning distantsi esimese 50km ja viimase 20km vältel ... sealt pudeli võtmise kohast oli lõpuni 6km, peale Urani said Bennett ja Pauwels ka karistada.Prommar kirjutas:Võttis keelatud kohas pudeli.
"In light of the inability of teams to resupply their riders before the last climb of stage 12 of the 2017 Tour de France due to specific circumstances of the race which had blocked vehicles, the UCI Commissaires Panel has decided to annul the penalties imposed on riders Serge Pauwels (Team Dimension Data), George Bennett (Team Lotto NL - Jumbo) and Rigoberto Uran (Cannondale Drapac Pro Cycling Team)," the statement said.soul kirjutas:Öeldi, et pudeli võtmise eest trahvi ei pidavat saama, küll siis sealt joomise eest.
Aga eile saadud karistussekundid tühistati täna ära.