Keegi teab kus mis näeks?
Sellest oligi ju juttu, et geo-blocking on peal. Praegu käib meesjuuniorite sõit ja sellel ei ole blokeeringut. ME ja NE sõitudel on. Vt mu eelmises postituses viidatud nimekiritommike kirjutas:https://www.youtube.com/watch?v=xIGmfJhMSb8
Tere. Mina vaatan Eurosport 2 Smart TV kaudu( läbi Interneti). Endal kah Starman näitab jalkat.rainerhq kirjutas:Mul on vale Eurosport 2 (Telia). See näitab jalgpalli.
Klaas võib olla ka pooltäis: sõit oli selline tänu kahe mehe väga tugevale esitusele.Mpower kirjutas: sest poodium oli just selles järjestuses tänu ühe mehe kehvale esitusele.
OT/Raami sisse lasti vahtu, mitte vaha. Vaha ei toimi seal .../OTPrommar kirjutas:Raami sisse lastava vaha imetabasest toimest oleme juba teadlikud, asi see siis ka väljastpoolt kokku möksida pole.
Huvitav, ma tegin ka paar kuud tagasi Race passi aga asi lõppes sellega, et geoblokeeringu tõttu pidin loobuma ja sain raha tagasi.vigurivänt kirjutas: ↑30. 11. 2020. 10:55Tegin omale GCN kasutaja, maksan 6€ kuus ja see toob kätte nii MK, kui Superprestige, X2O ja muu huvitava. Vajadusel saab selle suveks lõpetada, aga sealt näeb ka muid võistlusi otse ja inglise keeles. Varem mingeid Hollandi ja Belgia linke otsides tuli ikka ette, et ülekanne sai flaami keeles vaadatud.
Olen siiani vaadanud 2 nädalat ja veel toimib. Loodetavasti kuni veebruarini, rohkem ei vaja