Eurosport Player
Eurosport Player
Ühes Eesti suurimas telekomiettevõttes on alates keskmisest TV-paketist Eurosport Player juba hinna sees. Oli endal hea üllatus lihtsalt 

Re: UCI CX WORLD CHAMPIONSHIPS live
See keskmine pakett maksab ekstra 10€/kuu. Ise ei näinud sel paketil mitte mingit täiendavat lisaväärtust võrreldes odavama paketiga peale Playeri, mis iseseisvalt tellides maksab täna õhtuni 16 €/aasta 

If everything's under control, you're going too slow!
Kuidas sa selle playeri iseseivalt tellid?
EDIT: leidsin.
kas sellega saan telerist ka vaadata?
EDIT: leidsin.
kas sellega saan telerist ka vaadata?
"Nothing compares to the simple pleasure of a bike ride"
Kui sul on sobiv nutiTV, siis saad. Pead mingi äpi alla laadima. Mul ei ole nutiTV, vajadusel vaatan HDMI kaabli vahendusel.
Re: Eurosport Player
Reklaamivaba eurosport player voogedastus lõpetati eelmise aasta suvel ära.
Asenduseks tulnud Max/discovery+ Eestis ei levi.
On keegi leidnud lahenduse, kuidas reklaamivaba eurospordi voogedastust vaadata?
Asenduseks tulnud Max/discovery+ Eestis ei levi.
On keegi leidnud lahenduse, kuidas reklaamivaba eurospordi voogedastust vaadata?
Ride Bikes!
Näiteks GO3 Ultra (praegu 27,99 €/kuu) ja SportMax (praegu 19,99€) paketis on Discovery+ sees.
Kas see discovery+ on nö endise eurosport playeri asendus? Go3 lehelt seda välja ei loe, loetelus discovery reality kanalid ja nende klienditeenindus ei saa üldse aru, misasi on reklaamivaba voogedastus, vastatakse ainult, et Eurosport1 ja Eurosport2 on ju paketis.
Ride Bikes!
ma eeldasin, et Discovery+ on seesama, millest sa oma postituses kirjutasid. Kas on mitu Discovery+'i? Ma ei ole Go3 klient
Segadust tekitab see, et Go3 oma SportMax paketi kirjelduses mainib Discovery+ platvormi kuid paketi kanalinimekirjast seda ei leia. Seal on vaid Discovery HD.
Peale eurospordi kinnipanekut kasutasin eelmine suvi järgmist lahendust:
Tegin Iirimaale VPN serveri ja Iiri asukohaga paypal konto ja vaatasin discovery+'st uci XCO ja DH võistlusi.
(telekat ja televisiooni mul pole, et igast tv paketid pole minu jaoks lahendus)
AWS free tier kontost piisab väikese linuxi jaoks, mis vpn'i ära jooksutab.
(võin huvilistele privas juhendamist jagada)
Edit: kasutasin seda juhendit: https://dev.to/gabrieltetzner/setting-u ... s-ec2-4a49
kliendipoolse linuxi osa võib asendada windowsi graafilise kliendiga.
Minu meelest GO3 Discovery+ ja see Eurosprodi/GCN appide asemel tulnud Discovery+ ei ole samad asjad, vähemalt kui kuu aega tagasi uurisin. Ja seda "õiget" Discovery+ ja ka MAX'i ei saa tellida Eestis. Ise võtsin olude sunnil Elisa Elamuse, ehkki kodus on juba Elisa antenniga ühendus olemas. Warner Brothers sakib ikka täiega.
Kas mõnda tavalist VPN teenust kasutades üle teenuse Iirima serveri siis ei saanud Discovery+ kontot teha?Kirsa kirjutas: ↑06. 04. 2025. 12:20Peale eurospordi kinnipanekut kasutasin eelmine suvi järgmist lahendust:
Tegin Iirimaale VPN serveri ja Iiri asukohaga paypal konto ja vaatasin discovery+'st uci XCO ja DH võistlusi.
(telekat ja televisiooni mul pole, et igast tv paketid pole minu jaoks lahendus)
AWS free tier kontost piisab väikese linuxi jaoks, mis vpn'i ära jooksutab.
(võin huvilistele privas juhendamist jagada)
Edit: kasutasin seda juhendit: https://dev.to/gabrieltetzner/setting-u ... s-ec2-4a49
kliendipoolse linuxi osa võib asendada windowsi graafilise kliendiga.
Elisa Elamuse võtsid sa siis miks? Kui seda õiget Discovery+ Eestis ei saa.
M****d rsk. Mõtlesin et ajan oma serveri uuesti käima ja vaatan mis brasiilias juhtus, aga ei saagi enam:
I subscribed at discoveryplus.com
If you subscribed to the discovery+ Standard plan through us, here’s what happened:
Starting 28 February, sports content will no longer be included in your plan.
From your next renewal date on or after 28 February, you’ll continue to renew on the Basic plan.
Ainuke lahendus on nüüd: Premium (incl. TNT Sports) mis maksab 31 naela kuus!
Sõitku nad seenele oma värgiga - minul jääb vaatamata. Põhm võib teema kinni panna - vabandust inimeste ärritamise ja lootuse tekitamise eest.
I subscribed at discoveryplus.com
If you subscribed to the discovery+ Standard plan through us, here’s what happened:
Starting 28 February, sports content will no longer be included in your plan.
From your next renewal date on or after 28 February, you’ll continue to renew on the Basic plan.
Ainuke lahendus on nüüd: Premium (incl. TNT Sports) mis maksab 31 naela kuus!
Sõitku nad seenele oma värgiga - minul jääb vaatamata. Põhm võib teema kinni panna - vabandust inimeste ärritamise ja lootuse tekitamise eest.

Saan siis aru, et kui avalikus meediaruumis reklaamitakse, et võta Discovery+ ja saad kõike vaadata, siis tegelikkuses on Discovery+ mingi katusbränd ja selle sees on veel basic ja premium, millest ühega ei näe essugi teine on sigakallis. Ma eeldan, et ka seal Go3-s olev D+ on see basic.
Et saaks tööjuures arvutist või kuskil mujal tahvlist Eurosporti vaadata. Palju odavam, kui Go3. Eurosport pole küll nii hea, kui GCN app oli, aga tähtsamaid maantesõite nad näitavad.
Vist nii on jah. Ja Soomes on Max teenus, mis peaks kõiki rattaasju näitama. Kipub vist nii olema, et osades riikides Warner Brothers kasutab Discovery+ brandi, osades Max’i (endine HBO Max ?) Eesti pole kummagi all praegu, sest Go3 vist jebib siin vahel.Ja Go3-s on ainult tavalised Eurosport 1 ja 2. Inglismaal kolisid rattaülekanded TNT peale.KaupoR kirjutas: ↑07. 04. 2025. 18:27Saan siis aru, et kui avalikus meediaruumis reklaamitakse, et võta Discovery+ ja saad kõike vaadata, siis tegelikkuses on Discovery+ mingi katusbränd ja selle sees on veel basic ja premium, millest ühega ei näe essugi teine on sigakallis. Ma eeldan, et ka seal Go3-s olev D+ on see basic.
Mis see Soome või Rootsi Max maksab? (pole vist ingliskeelne?)
Ühesõnaga mulle isiklikult sobib iga riigi lahendus, mis on kuni 10 eur, ülekanne on ingliskeelne ja aws või muu pilv levib.
Ühesõnaga mulle isiklikult sobib iga riigi lahendus, mis on kuni 10 eur, ülekanne on ingliskeelne ja aws või muu pilv levib.
Sama, endisel playeril oli võimalus keelt valida, võisid mingi balkanimaa keeles kommentaari ka kuulata, pilt jäi samaks, loodetavasti on Max-il sama võimalus, seega algne Rootsi või Soome ei peaks segama.
Ride Bikes!