San Francisco kriteerium - KARM VIST
San Francisco kriteerium - KARM VIST
Sattusin San Francisco kriteeriumi pilte vaatama ja sellest jäi mulje, et kas on tegemist mingi eriti karmi sõiduga või on siis osa osavõtjaid nõrgad. Samas on sõit 1.3 kategoorias.
Eks otsustage ise pilt 1 - tugevamad, pilt 2 - nõrgemad, pilt 3 - ...
Pole ise Friscos käind seega ei oska neid tõuse hinnata. Filme olen küll näind kus autod ikka korralikke hüppeid teevad .
Eks otsustage ise pilt 1 - tugevamad, pilt 2 - nõrgemad, pilt 3 - ...
Pole ise Friscos käind seega ei oska neid tõuse hinnata. Filme olen küll näind kus autod ikka korralikke hüppeid teevad .
Viimati muutis Mati, 16. 09. 2004. 09:45, muudetud 1 kord.
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Re: San Francisco kriteerium - KARM VIST
ma pole jupp aega näinud nii palju katkestajaid kui sellel sõidul.Mati kirjutas:Sattusin San Francisco kriteeriumi pilte vaatama ja sellest jäi mulje, et kas on tegemist mingi eriti karmi sõiduga või on siis osa osavõtjaid nõrgad..
probleem parandatud.tommionu kirjutas:pilt 2 ja pilt 3 ju üks ja sama
kusjuures Mr Lance seisis raja ääres ja jagas autogramme. Liig ka talletarmo kirjutas:ma pole jupp aega näinud nii palju katkestajaid kui sellel sõidul.Mati kirjutas:Sattusin San Francisco kriteeriumi pilte vaatama ja sellest jäi mulje, et kas on tegemist mingi eriti karmi sõiduga või on siis osa osavõtjaid nõrgad..
velo clubbers
lance on sellel sõidul enne osalenud, pidi ka sel aastal, aga miskipärast loobus. õieti vist tegi, sest ta pidi treenimise asemel nüüd naisega kontserttturneedel käimas vastutasuks sellele, et naine suvi otsa rattavõistlustel aega veetis.Mati kirjutas: kusjuures Mr Lance seisis raja ääres ja jagas autogramme. Liig ka talle