Mulle pakuks huvi küll.
Kas on veel huvilisi?
Ajaks bussitäie karvajalgu kokku ja lendaks peale
![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif)
btw. kas keegi oskab anda viidet ürituse ametlikule koduleheküljele?
See ongi see teine maantevõistlus mis plaanisAndrus K kirjutas:mees, sul pidid ju maanteevõistlused sel aastal sekundaarsed olema.Mati kirjutas:Põhimõtteliselt olen huvitatud. Samas selguks osalus mul suht viimasel hetkel, peale TRM.
Mis sest kuivast protokollist vaadata. Parem oli vaadata hoopis Soome spordiuudiseid YLE 1 pealt, kus mehel oli suu ikka täitsa vett täis, kui pidi ütlema, et esimesed viis kohta läksid muu maa meestele. Esimene soomlane ütles vaid, et "miehet menivät ylämäessä todella kovaa".profit4 kirjutas:Protokolli vaadates on meie mehed puhta töö teinud, kui Sauser välja arvata, tublid!
http://www.yle.fi/urheilu/mediasali/video/id18260.htmlAlvaro kirjutas: Mis sest kuivast protokollist vaadata. Parem oli vaadata hoopis Soome spordiuudiseid YLE 1 pealt, kus mehel oli suu ikka täitsa vett täis, kui pidi ütlema, et esimesed viis kohta läksid muu maa meestele. Esimene soomlane ütles vaid, et "miehet menivät ylämäessä todella kovaa".
Muidu oli väga viis klipp, pikk ja sisukas.
ehk siis teisisõnu tavaline saksa kartulisalat. ostsin ükskord austriast poest kartulisalatit, mis oli pakitud nii, et sisu näha polnud. ja avades leidsin eest õlis ligunenud keedukartuli tükid. muid lisandeid polnud.SL kirjutas: Keegi küsis siin enne midagi praktilist - SÖÖGE KEEDUKARTULIT OLIIVIÕLIGA!!!
SL kirjutas:Keegi küsis siin enne midagi praktilist - SÖÖGE KEEDUKARTULIT OLIIVIÕLIGA!!!
tundub, et mind diskvalifitseeritiRuuno kirjutas:Kuhu Aulik jäi?
Krt, saksa kartulisalatis pole väga kindel. kes teab, mis seal veel sees on. Kindel on see, et ta eelistab alati puhtaid ja selgeid ja võimalikult värskeid asju: eesti keedukartul (õhukse koorega) maitses ülihästi - ütles, et kaua pole niihead kartulit saanud. Seega minnes detailidesse - võistluseelse päeva õhtune menüü:tarmo kirjutas:ehk siis teisisõnu tavaline saksa kartulisalat. ostsin ükskord austriast poest kartulisalatit, mis oli pakitud nii, et sisu näha polnud. ja avades leidsin eest õlis ligunenud keedukartuli tükid. muid lisandeid polnud.SL kirjutas: Keegi küsis siin enne midagi praktilist - SÖÖGE KEEDUKARTULIT OLIIVIÕLIGA!!!