Aga õhtul igavene jama,kuna magama peab heitma?Kuna pimedaks läheb?Õnneks olid magamistoa aknad rohkem nagu pilud ja öövalgus ei häirinud.
Reedel sai Kinahmikesed ära proovitud,sai sõita küll,kuigi K II terav lõpp ei alistunud ikkagi.Paar päeva korralikult väsitatud,võis hakata põhisündmust ootama,no õluga sai ikka tagasi hoitud.
Võistluspäevahommikul aeti Haanja kirik kell 6.00 jalule.Virutasime kaerahelbepudru sisse ja valgusime vaikselt keskusesse.
Stardikoridoris käis jah selline vaikne sebimine,kellelgi polnud kiiret kuhugi,keegi ei trüginud.Kui lindid maast üles tõsteti arvasin,et toimub mingi väike intervall,või midagi sellist ja otsustasin veel paari eestlasega esimesse gruppi minna.Keegi tuli ja seletas meile midagi soome keeles,noogutasime viisakalt ja ära ta läks.
Peale starti toimus ikka mingi sebimine ja koha otsimine,muide selline undamine asfaldil,mis kummide alt kostus on kindlasti vaid Tahkole omane ja ca 4 km otsustasin veidi veel ettepoole trügida,et vältida mõtetuid jalgsimatku.Enne K I sain isegi 2 km tuules sõita.
Kui noka taevasse keerasin ja Kihnut vallutama kukkusin,hämmastas kuidas sommid teed andsid ja üks röökis terve tõusu ja peletas kõndijaid eest,et mees sõidab üles,tee puhtaks.Üleval,kui ta oma FS-ga järgi jõudis kiitis tükk aega visadust,tundsin et olen tal jalus ja lasin tema imestuseks ta mööda.Valesti ei teinud,vennike sõitis laskumisega paari minutilise

Rohkem ma Kihnudel ei sõitnud,enam polnud publikut ka

Siis aga kohtusin vist ühe õnnetuma mehega üldse tol päeval.Lõpetasime ringi koos,tema läks sööma laua juurde,minul ootas kotike kiriku juures.Kuni ma tankisin ja ketti õlitasin sai ta jälle mööda,kuid mõni kilt eemal parandas kummi.Sõitsin edasi ja K I all olime jälle koos.Lasin mööda ja üleval oli tal kumm jälle katki

ElGrande all hakkasin juba arvama,et äkki jäängi samale kohale,sama arvasin veel ka laskumise alguses,aga siis kihutas jälle mööda TEMA(see kummilõhkuja),hirmus nöök küll.Poolel mäel aga hakkas konkurendi hoog raugema ja mis ma näen,kumm jälle tühi