MNT MM 2007 Stuttgart

Läti külavõistlusest TDF-ni
Vasta
Kasutaja avatar
Alvaro
Rattur

MNT MM 2007 Stuttgart

Postitus Postitas Alvaro » 30. 09. 2007. 09:38

Eestlane olla on uhke ja hää. Mõnikord kohe tuleb selline tunne. Õnnestus eile jälgida viimaseid ringe M U23 sõidust. Nagu ikka Eurospordi pealt. Asi kulges umbes nii:
Miskine 2-3 ringi enne lõppu hakkas meie mees tolmutama. Alguses ronis tõusudel ette, siis hakkas juba ise tõmbama gruppi ribadeks. Kommentaatorid "ei märganud " veel midagi.
Siis eelviimasel ringil oli otsustav äraminek koos kolme peafavoriidiga. Meie mees tõmbas üksinda järgi peagrupist ja imes 10 sekise vahe niikui lupsti sadulas kerides kinni. Esimest korda märgiti, et eestlane, kuigi number oli selja peal selgelt näha.
Järgmine pauk - kolm kõva said eest ära, sh üks peafavoriit. Lõpuks ei jäänud muud üle, kui hakata veerima taramae. Aga ikka räägiti põhiliselt Boomist ja Spilakist.
Viimasel ringil ei jäänud meestel muud enam rääkida, kuidas see tamarae (selleks jäi ta peale esimest hääldamist) jälle pauku paneb. Sponsorid Hansapank Ja Silberauto said täiega investeertingud tasa, kui suures pildis näidati 15 seki järjest tamaraed eest, kui mees üksinda grupi ribadeks tõmbas. 5km enne lõppu ei jäänud Sean Kellyl, Davidil ja Nicole Cookel muud üle kui tõdeda - tamarae oli täna kõigist tugevaim ja agressiivseim.
Millegipärast ma usun, see ei jäänud viimaseks korraks, kui nad nii peavad tõdema.......
Treeni vähe, aga kvaliteetselt!
http://www.ccrotamobilis.ee

Kasutaja avatar
erikr
Admin

Postitus Postitas erikr » 30. 09. 2007. 19:49

no ma vaatasin täna meeste grupisõitu. Mandri oli kogu aeg jälitajate grupis. eelviimasel ringil enne otsustavaid sündmusi oli mees jälitajate grupi eesosas raskel tõusul pildil koos kõigi nende kõvadega, kelle nimed on võitjale 0:49 kaotanud grupis. Eurospordi vennad muudkui seletavad...look at this grin...everybody's suffering...look at Zabel...and behind him Estonian Rene Mandri...ooh look he's sufferin, he's suffering really big time...

igatahes müts maha, et kangutas tegijatega võidu lõpuni ega lasknud jalga sirgu. thumbs up! minu meelest tubli tulemus arvestades möödunud hooaega.
mis väljakutse? kiirabil ja politseil on väljakutse, minul on töö...
velo.clubbers.ee velo clubbers

Vasta

Mine “Võistlused mujal”