Trekisõidu MM 2008
Trekisõidu MM 2008
Kas keegi oskab öelda, kas trekisõidus on ülekanne ka kuidagi piiratud? Täiskasvanute sõitudes, st.
Re: Trekisõidu MM 2008
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üldiselt sellest dokumendist ma ka ise alustasin. Aga ei leidnud sealt ratastele esitatavaid tehnilisi nõudmisi. Sellest ka minu küsimus. Aga igatahes niipalju kui ma Kalev Spordi ülekannetest aru olen saanud, siis piiranguid vist ei ole.
Tulemustest ka natuke.
Peale selle, et UK naised ja mehed kuldasid kahmavad, sündis täna omamoodi legend. Ma ütleks, et pigem tõeline talentide talent.
Nimelt saavutas hollandlanna Marianne Vos kulla ja maailmameistritiitli naiste punktisõidus. No isenesest polegi nagu midagi erilist, aga kui arvestada, et peale selle on ta varasemalt maailmameister ka maanteesõidus ning lisaks ka cyclo-crossis, siis paneb kukalt kratsima küll.
Ja kirsiks tordil on see, et neiu on alles 20-aastane
Peale selle, et UK naised ja mehed kuldasid kahmavad, sündis täna omamoodi legend. Ma ütleks, et pigem tõeline talentide talent.
Nimelt saavutas hollandlanna Marianne Vos kulla ja maailmameistritiitli naiste punktisõidus. No isenesest polegi nagu midagi erilist, aga kui arvestada, et peale selle on ta varasemalt maailmameister ka maanteesõidus ning lisaks ka cyclo-crossis, siis paneb kukalt kratsima küll.
Ja kirsiks tordil on see, et neiu on alles 20-aastane
velo clubbers