Elavjõus polegi vast küsimust, aga ma lihtsalt ei suuda endale selgeks teha miks kuradipärast peaks kolmapävakul meelega lõikamaKuldar kirjutas: Ma saan aru, et Porteri poistel elavjõudu napib selliste kohtade mehitamiseks.
Järgmisel aastal arvestame sellega kindlasti. Ilmselt linti terve mäe ulatuses vedama ei hakka, aga tuleks paigaldada hoiatavad märgid ja tekst kahepoolsest liiklusest.kalari kirjutas: Mõned lisameetrid märkelinti oleks rajale hädasti vaja olnud. Esmakordselt osalesin (võidu)sõidul, kus sama teed mööda liiguti edasi-tagasi. Erinevaid sõidusuundi markeeris vaid 30cm kõrgune hein. Soojendusringil tegin sellel lõigul ühest eesliikujast möödasõitu, põikasin läbi rohu vasakpoolsele teeroopale ja ehmatusega märkasin, et paar ratturit tormavad mulle täie hooga vastu
tarmo kirjutas:...ma lihtsalt ei suuda endale selgeks teha miks kuradipärast peaks kolmapävakul meelega lõikama![]()
![]()
...
kui sa petad riiki, naist ja teisi, miks sa ei võiks siis ise ennast petta ??? kuigi oma arvates petad teisi. oleme juba kord sihukesed kratid. võib-olla mõni paneb veel roide ka, et elionis 86 olla:) resümee on see, et SIHUKE ONGI RAHVASPORT.Mati kirjutas:tarmo kirjutas:...ma lihtsalt ei suuda endale selgeks teha miks kuradipärast peaks kolmapävakul meelega lõikama![]()
![]()
...
![]()
Mõnel on saavutusvajadus nii suur, et ka üksi võistledes lõikaks ... nii igaks juhuks.
0tolerants kirjutas:kui sa petad riiki, naist ja teisi, miks sa ei võiks siis ise ennast petta ??? kuigi oma arvates petad teisi. oleme juba kord sihukesed kratid. võib-olla mõni paneb veel roide ka, et elionis 86 olla:) resümee on see, et SIHUKE ONGI RAHVASPORT.Mati kirjutas:tarmo kirjutas:...ma lihtsalt ei suuda endale selgeks teha miks kuradipärast peaks kolmapävakul meelega lõikama![]()
![]()
...
![]()
Mõnel on saavutusvajadus nii suur, et ka üksi võistledes lõikaks ... nii igaks juhuks.
mina räägin teoreetilisel tasandil:) aga saan aru, et probleem on laiem, kui lugeda selle foorumi postitusi kui ka sportinfost elioni puudutavat. mina isiklikult ei saa aru ei lõikajatest ega ka nendest, kes peale võistlust hakkavad protokolle võrdlema ja suudavad 800 osaleja seest mingi valemänguri tuvastada. need inimesed võiksid oma talenti parem eesti politseis rakendadaMärt K kirjutas:0tolerants kirjutas: kui sa petad riiki, naist ja teisi, miks sa ei võiks siis ise ennast petta ??? kuigi oma arvates petad teisi. oleme juba kord sihukesed kratid. võib-olla mõni paneb veel roide ka, et elionis 86 olla:) resümee on see, et SIHUKE ONGI RAHVASPORT.
Hei mehed, kellest te räägite ? Nr., särgi värv, ratta mark, nimi jne.
...vastasel juhul tundub, et teete ise enda elu huvitavamaks ! Või mis ?
Hetkel räägid teoreetilisel tasandil, kui aga sellest piisavalt kaua ja pikalt räägid, hakkad ka ise uskuma st mentaalselt oled küps lõikama, kui selleks võimalus tekib ja võidusõidul saadki üheks nendest, keda näpu ja luubiga nimekirjast ülesse leitakse ja ära mainitakse. Või teekski nii. et kõvem tegija on rajal see. kes enim rajal lõigata ja nihverdada suudab. Too ju kah eluspüsimiseks vajalik oskus ja vajaks väärilist tunnustasmist.0tolerants kirjutas:
mina räägin teoreetilisel tasandil:).... mina isiklikult ei saa aru ei lõikajatest ega ka nendest, kes peale võistlust hakkavad protokolle võrdlema ja suudavad 800 osaleja seest mingi valemänguri tuvastada. need inimesed võiksid oma talenti parem eesti politseis rakendadasuures plaanis pole erilist tähendust, kas oled 11, 60, 250 või 600. ajalugu nagu väga ei tee:)
Mart krt, ära jama...mart kirjutas:...ülesse...
minu pärast võib täitsa muretu olla. fair play ja ausus on minu jaoks äärmiselt olulised väärtused. sporti on tehtud eluaeg, sh olen pidanud konkureerima tüüpidega, kes on võitmiseks (ka eesti tasandil) kasutanud roide, samuti on mulle seda teed korduvalt pakutud....... ei ole tekkinud isegi kiusatust. selleks, et rahvaspordiüritusel naabrimeest võita kusagilt lõikudamart kirjutas: ..............kui aga sellest piisavalt kaua ja pikalt räägid, hakkad ka ise uskuma st mentaalselt oled küps lõikama, kui selleks võimalus tekib ja võidusõidul saadki üheks nendest, keda näpu ja luubiga nimekirjast ülesse leitakse ja ära mainitakse.
Pole oluline_KRIS_ kirjutas:Kas kellelgi neist, kes kolmapäevakuid korraldab on ka siin foorumis profiil,...
Mati kirjutas:Pole oluline_KRIS_ kirjutas:Kas kellelgi neist, kes kolmapäevakuid korraldab on ka siin foorumis profiil,...![]()
Kõik kolmapäevakuid puudutavad küsimused ja sisulised teemad palume adresseerida tere@kolmapaev.ee
5-päeva tagasi oli 18.06 - reede. Siis nädalavahetus ja siis 1,5 tööpäeva, mil vaja veel viimased asjad jonksu saada enne pühasid. Kannata ära. Järgmine nädal on targem._KRIS_ kirjutas:Ausalt öeldas selles asi ongi, et saatsin sinna kirja juba 5 päeva tagasi, kuid vastust neilt pole tulnud ja tulemustes ikka viga sees.Mati kirjutas:Pole oluline_KRIS_ kirjutas:Kas kellelgi neist, kes kolmapäevakuid korraldab on ka siin foorumis profiil,...![]()
Kõik kolmapäevakuid puudutavad küsimused ja sisulised teemad palume adresseerida tere@kolmapaev.ee