Aga raja kohta mingit infot, kus kohas see Humala üldse asub?
Las arutlus algab.
Kolmapäevakute rajad on reeglina tähistatud ainult võistluse ajal. Load antakse ju ainult võistluse ajaks ja muul ajal võib tähistus kellelegi silma/jalgu jääda või lihtsalt kannatada saada.Tuuker kirjutas:Kas rada on märgistatud?
Piisab, kui rada on eeskujulikult tähistatud ja rattaga sõidetav võistluse toimumise ajal. Kõik muu on puhas boonus ja keegi ei peaks nõudma mingeid avatud raja sõite, videosid, jne.Tuuker kirjutas:Arvasin, et see mure on pigem linna lähistel kus rohkem inimesi terviserajad jne. Sakus oli näiteks rada päevakule eelneval päeval juba märgistatud.
mul CD Metallica "Beyond Magnetic" - lood, mis jäid bändi viimase plaadi pealt välja. See rada meenutab mulle seda plaati - selline toores ja ehe. Ei ole tehtud kõigile. Maitseb hästi gurmaanidele, keda ei häiri pisiasjad nagu trimmerdamata rajaäär, käsi kriipivad oksad jne. jne.kalari kirjutas:Jäädes truuks oma seisukohtadele, usun, et viisakas oleks olnud mõnes kohas trimmeriga veidi põristada ja väikese kirvekesega mõned oksad maha raiuda poleks ka rajabrigaadi konti murdnud.
Hea märkus tähelepanelikult osavõtjalt.Kabe kirjutas: Sellest omakorda küsimus, et kas keegi on uurinud kunagise Pahkla raketibaasi võimalusi säherduseks rattasõiduks. Tallinnast see väga kaugele ei jää, aga autoga sinna saamise võimalusi ma ei ole lähemalt uurinud. Seal on neid igasuguseid mügarikke mille peal turnida üksjagu.
Diil!Villem T kirjutas:Teeks diili, et mõni ei hädalda okste pärast ja mõni proovib teha nii, et kohapeal saab tahvli või näputelefoniga jooksvaid esialgseid tulemusi?
Mina eilsele sõidule tagasi mõeldes ei suuda meenutada märkimisväärseid rajapoolseid takistusi liikumiskiirusele heina ega puuokste poolt. Ühtegi kriimu kätele/jalgadele ei saanud. Vast on küsimus ka trajektoori valikus, kurvi õgvendamine Humalas näiteks võib kaasa tuua põkkumise puudega, augu läbimise, okastraadi ületamise jne.. Kuna sõitsin suht lõpus nägin "ökonoomitamisest" tingitud raja muutuseid mitmeski kohas.kalari kirjutas:Lihtsalt arvan, et MTB võistluse trassi peab raskeks tegema maapind, mitte rajal olev kõrge hein, puuoksad, pudelikillud, metalliprügi, jne.
[/size]