Fundamentaalne info on kolmapäevakute kodukal üleval. Jälgige siinset teemat võimalike täienduste osas

Seespidiselt?riho kirjutas:Homseks soovitan kõigil kolmapäevakule tulijatel ennast kindlasti sääse, kärbse (pärast 8t ilmus täna pilv killerkärbseid) ja puugitõrjevahenditega korralikult läbi leotada.
.
Proovi. Aga Sinu puhul vaevalt seegi aitab:-)AndreK kirjutas:Seespidiselt?
Nüüd on selge, miks me esmaspäeva asemel eile kohale tulime rajaga tutvuma. Vaadates Riho postituse kuupäeva (30.07), oligi homme teisipäev, aga kellaaja järgi (01:10) mõtles esmaspäeva. Seega on teinekord kasulik rääkida ka nädalapäevadest, et kõik õigesti aru saaksid...riho kirjutas:Juhul kui homme õhtul ei saja tulen 18:30 rada näitama.
Kusjuures minu arvuti näitab postituse kellaajaks 0:10. Aga see ei ole vabandus. Sry Ülle ja Meelis.Ülle kirjutas:Nüüd on selge, miks me esmaspäeva asemel eile kohale tulime rajaga tutvuma. Vaadates Riho postituse kuupäeva (30.07), oligi homme teisipäev, aga kellaaja järgi (01:10) mõtles esmaspäeva. Seega on teinekord kasulik rääkida ka nädalapäevadest, et kõik õigesti aru saaksid...riho kirjutas:Juhul kui homme õhtul ei saja tulen 18:30 rada näitama.Selle eest aga sai eile natuke metsas ekseldud ja uusi singleid avastatud, aga küll jõuab rajaga tutvuda täna lausa mitu ringi.
Mõne koha pealt tuli natuke ninaga allatuult nuusutada, aga leidsime õige raja üles, sest trimmerdamise ja esmaspäevaste sõitjate jäljed olid päris tugevalt sees. Lisaks avastasime uue rajalõigu juures metsasihi tagant veel mitmeid huvitavaid singleid, mis küll kahjuks tihnikus lõppesid.riho kirjutas:Kusjuures minu arvuti näitab postituse kellaajaks 0:10. Aga see ei ole vabandus. Sry Ülle ja Meelis.Ülle kirjutas:Nüüd on selge, miks me esmaspäeva asemel eile kohale tulime rajaga tutvuma. Vaadates Riho postituse kuupäeva (30.07), oligi homme teisipäev, aga kellaaja järgi (01:10) mõtles esmaspäeva. Seega on teinekord kasulik rääkida ka nädalapäevadest, et kõik õigesti aru saaksid...riho kirjutas:Juhul kui homme õhtul ei saja tulen 18:30 rada näitama.Selle eest aga sai eile natuke metsas ekseldud ja uusi singleid avastatud, aga küll jõuab rajaga tutvuda täna lausa mitu ringi.
Pilte pilte!mikulaine kirjutas:
Minagi nautisin kõrgendatud tähelepanu kui pärast läbi linna Mustamäele sõitsin, "Emme, emme see onu on nii sopane"
Mihkel
http://fotoalbum.ee/photos/Tauridag/sets/1309083Kirsa kirjutas:Pilte pilte!mikulaine kirjutas:
Minagi nautisin kõrgendatud tähelepanu kui pärast läbi linna Mustamäele sõitsin, "Emme, emme see onu on nii sopane"
MihkelSellest sopast ja sõidust siis.
Snk kirjutas:see kord tulemus mul on halb, sest kolmandal ringil kett läks pooleks![]()
Mul ei jäänud muu üle, kuui külastada pesulat ja seal voolikuga ise ära pesta...meelisl kirjutas: Ei taha mõeldagi, kuidas korteris elavad inimesed oma rattad puhtaks said…
MIna samuti korteri inimene...Suureks abiks sellisteks juhtudeks on KÄSIPIHUSTI Päris puhtaks sellega küll ei saa, kuid suurema pori saab ilusti pealt maha. Hiljem tuleb ainult lapiga üle "poleerida"Veiko V kirjutas:Mul ei jäänud muu üle, kuui külastada pesulat ja seal voolikuga ise ära pesta...meelisl kirjutas: Ei taha mõeldagi, kuidas korteris elavad inimesed oma rattad puhtaks said…
Palju see maksab?Rivo kirjutas:MIna samuti korteri inimene...Suureks abiks sellisteks juhtudeks on KÄSIPIHUSTI Päris puhtaks sellega küll ei saa, kuid suurema pori saab ilusti pealt maha. Hiljem tuleb ainult lapiga üle "poleerida"Veiko V kirjutas:Mul ei jäänud muu üle, kuui külastada pesulat ja seal voolikuga ise ära pesta...meelisl kirjutas: Ei taha mõeldagi, kuidas korteris elavad inimesed oma rattad puhtaks said…
Endal sarnane, mingi teine tootja küll. 7L, sellega peseb ratta ilusti ära, pihustit saab reguleerida kas siis konkreetsemaks või "udusemaks". Sopa võtab kenasti maha. Nagu väike survepesur ainult palju rattasõbralikum (ei ole nii suur surve). Hind oli kuskil 10-15 EUR, ise ostsin K-Rautast, aga ju neid igas sarnases Ehituskaupade poes saadaval.MarttiM kirjutas:Palju see maksab?
normaalsed laagrid ei arva sellest suurt midagi. eriti kui neis veel korralik määre ka sees on.Rennes kirjutas:Mis härra keskjooks ja jooksude laagrid sellest arvavad?