Et Kolmapäevakule minek tühja ei läheks, panin rajaga tuvumise käigus ühe väikse nipli ka ära

krt siis olen ma õnnesärgis sündinud - ikka väga tihti satun sinna ja 0 kummi. mis see põhiline kummikiller lõik seal oli?Kuldar kirjutas:asi pole furiouses või mitte-furiouses. Äsja soetatud Ikon kummid, mis said Poolas-Tsehhis 277km oksendamiseni kivi-extrat ja vatti-tatti, pidid Astangul nukralt alla vanduma. ja nii 2 päeva järjest.andero14 kirjutas:Täitsa lahe rada, aga Furious Fred ei olnud küll selle sõidu jaoks. Ühe ringiga kaks rehvi
jah, asi pole kindlasti kummides vaid perse kaalus, kummirõhus ja karma võlas- viimane on kõige olulisemKuldar kirjutas:asi pole furiouses või mitte-furiouses. Äsja soetatud Ikon kummid, mis said Poolas-Tsehhis 277km oksendamiseni kivi-extrat ja vatti-tatti, pidid Astangul nukralt alla vanduma. ja nii 2 päeva järjest.andero14 kirjutas:Täitsa lahe rada, aga Furious Fred ei olnud küll selle sõidu jaoks. Ühe ringiga kaks rehvi
just just, täna õismäe poolt tulles, sittus mingi lind ülevalt mind nii täis, et täitsa keeletuks võttis. Kusjuures ratas ja kiiver ei saanud miskit, kuid kõik muu... igatahes kohalikus tanklas teenindaja ei kahelnud hetkegi ning pesemiskoht sai pikaks ajaks minu kasutada:))) isegi bensuka kliendikaarti ei küsitud. vanarahvas teab rääkida, et mingi rikkus pidavat nüüd kaela langematalukas kirjutas: jah, asi pole kindlasti kummides vaid perse kaalus, kummirõhus ja karma võlas- viimane on kõige olulisem
jah,talukas kirjutas: perse kaalus, kummirõhus ja karma võlas- viimane on kõige olulisem
Ise ei näinud eile kedagi, keda oleks sunniviisiliselt rajale tassitud. Selline lõbu ongi kallis ja mitte vähe. Ma ei ole isegi julgenud oma aasta kulusid kokku lüüa ja nii ongi vist õigem. Mis ma selle teadmisega ja ahastusega peale hakkan? Mis puudutab kummilõhkumisse, siis siin tuleb appi tubeless, piim sisse ja asi toimib, vähemalt mul toimib.kalari kirjutas:Ma küll üritan olla võimalikult mõistev rajameistrite vastu aga eilne kummipurunemiste hulk oli liig mis liig! Ütleks, et mõtetu rahalaristamine.
Kui ühe lühikese sõidu ajal läheb kolm sisekummi, siis on ehk mõistlik mõelda, mis valesti sai tehtud. Enamik teravaid kive oli selgelt näha ja neid oli võimalik ka vältida. Millegi pärast olid nad ikka rehvidest mustaks võõbatud. Kohale saabudes räägiti elevalt rehvilõhkumistest ja juuresolev pilt kõneles enda eest. Oleks võinud mõelda rõhu peale.kalari kirjutas:Mu ühel tuttaval läks 3 (kolm!) sisekummi.
Humalas oli põhiline rehvilõhkuja terav murtud betoon, millest müdinal üle sõideti, Astangul terav paeplaadi serv. Mõlemad üsna puhtad sõiduoskuse või sõidujoone valiku probleemid. Nt eelmisel aastal oli Humalas ainult paar rehvilõhkumist, Astangul oleks ilmselt sama olnud ilma tolle paeplaadita. Humala paralleel sellepärast, et mõlemad on endised sõjaväelised ja praegused prügikogumise territooriumid, ehk mingi kogus okastraati ja klaasikilde on garanteeritud. Väike eksootika vahelduseks nt kaunile ja puhtale Haapse rannamännikule, rajad iseenenesest ju väga söödavad.Mati kirjutas:Rajameistreid siin milleski süüdistada on ilmselge ülekohus!
Video petab. Kaameramees sõitis sinust 2 min ringi kohta aeglasemalt.kompat kirjutas:Tekkis huvi, kes oli kaamera all ja kes oli see sõitja.Algul arvasin, et sõidetakse tsikliga, kuna kiirus tundus meeletu.Enne lõppu paljastus tõde, kui nägin ratta lenksu.Ja veel need kohapeal seisvad ratturid, kes peaks nagu sõitma aga minu arust seisid paigal kui kaameramees nende vaatevälja sattus ja neist möödus.Näod mööda sõidetavatel olid ka imestust täis.Ma sõitsin ka kiiresti aga nii kiiresti poleks ma küll sõita isegi mitte proovida jõudnud ja mitte ühtegi lõiku.Mis tutvusi te seekord kasutasite.Kahju, et parimad palad seekord välja jäid, kahtlustan, et seal pidi kaameramees peale kukkumist uue ratta võtma või oli iga lõigu jaoks eraldi mees, kuna video on lünklik.
Vaata http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 2421066134emike kirjutas:Kuhu veel fotod vaadata?
Kodanik, rahunege mahakompat kirjutas:Teeks ettepaneku, mis poleks kindlasti paha, peale igat sõitu ära arvata, kes oli video autor raja kohta ja panna välja ka vastav auhind.
Osta ise endale see kaamera. See video on ka tehtud isikliku, mitte Ametliku kaameraga. Kiivrikaamera maksab poes 100 - 500 eurot. Olenevalt kvaliteedist, antud video on tehtud suhteliselt odava kaameraga.kompat kirjutas:Kas oleks võimalik minu kiivri peale sama asjandus paigaldada ja vaataks mis siis toimub
youtube näitab vist vaikimisi 360 x XXX kvaliteediga, alt vasakult nurgast saad sättida käsitsi kvaliteedi maksimaalseks või lülitada sisse täisekraan vaade, siis peaks ka automaatselt kuni 720p peale kvaliteedi keerama (1080p jaoks vajab jällegi manuaalset sekkumist)Cly/Suva kirjutas:Oih, see on pigem kallim kaamera jah.Hindasin pildikvaliteedi järgi mis on võrdne umbes 100 eurot madalama hinnaga mudelitega. Antud kaameral on lihtsalt omajagu lisavõimalusi mis seda hinda tõstavad.