Mitte enne võistluspäevale eelnevat päeva.Pirita kirjutas:Kellegil on infot millal Viimsi rada võiks olla maha märgitud?Mõtlesin sõidaks läbi
Selge. Tänud kiire vastuse eest.Mati kirjutas:Mitte enne võistluspäevale eelnevat päeva.Pirita kirjutas:Kellegil on infot millal Viimsi rada võiks olla maha märgitud?Mõtlesin sõidaks läbi
Aga siiski - Esmaspäeval kell 18:00 kogunemisega stardipaigas.Mati kirjutas:Mitte enne võistluspäevale eelnevat päeva.Pirita kirjutas:Kellegil on infot millal Viimsi rada võiks olla maha märgitud?Mõtlesin sõidaks läbi
Sisuliselt. Muudatusteks on mahalangenud puudest paar ümbersõtu.arnea kirjutas:Et siis sama ringi mis ülemöödunud aastal.
Arne
jah,Vika kirjutas: Täiskasvanutele on 3 ringi?..
nõmme kliimavöötmes on asi tiba nutusem, kui aknast välja vaadata... aga ega me suhkrust ole:)AndreK kirjutas:Värsked uudised Rohuneemest: seal ei ole täna tilkagi sadanud ja suure tõenäosusega ei saja ka:
http://www.iltasanomat.fi/sadetutka/
Kõik trassile!
MarttiM kirjutas:nõmme kliimavöötmes on asi tiba nutusem, kui aknast välja vaadata... aga ega me suhkrust ole:)AndreK kirjutas:Värsked uudised Rohuneemest: seal ei ole täna tilkagi sadanud ja suure tõenäosusega ei saja ka:
http://www.iltasanomat.fi/sadetutka/
Kõik trassile!
Ega pole mõttet jah.sigus kirjutas:Loodetavasti ikka sajab, ei usu nendesse radaritesse.
Võin kinnitada, Viimsis pole hommikust saadik (al. 8:00) veel tilkagi alla tulnud.EMari kirjutas:siis on ilusti näha, kuidas vihmapilved on hommikust saati Viimis ps-st ilusti kaarega mööda läinud...kuigi, mõni kohalik inimene võiks seda pilti ka suusõnaliselt kinnitada
![]()
Rivo kirjutas:Võin kinnitada, Viimsis pole hommikust saadik (al. 8:00) veel tilkagi alla tulnud.EMari kirjutas:siis on ilusti näha, kuidas vihmapilved on hommikust saati Viimis ps-st ilusti kaarega mööda läinud...kuigi, mõni kohalik inimene võiks seda pilti ka suusõnaliselt kinnitada
![]()
Kiirabi turgutas ühte herilase/mesilase sutsakale allergilist ratturit, see teema pole naljaasiwerta kirjutas:...Miks see kiirabi tuli, oleksin peaaegu alla jäänud
oi kõva, esimest korda sai edestatud rattavõistlusel kiireimat naiststenkjk kirjutas:Tulemused!
http://www.championchip.ee/index.php?page=118
Ringiaegade põhjal võiks öelda, et ta teisel ringil tukastas metsa all... või sõi marju. Tont teab, mis marjad need sellised olla võisid. Ja kes on öelnud, et vanahärra näol on tegemist vanaga? Kui ma nüüd teda meela pilguga vaatan, siis tundub teine täitsa nooruslik olema, oleks ma noor neiu, siis raudselt viskaks silma!kalari kirjutas:Vanahärra Kuldar on hirmsa litaka pannud! Doping? Teine noorus?
Vana võttis rajalt süütuse. See tiivustas.kalari kirjutas:Vanahärra Kuldar on hirmsa litaka pannud! Doping? Teine noorus?
Seda ma vaatasin jah, et kes see raja nii inetult sodiks on tampinuderikr kirjutas:Vana võttis rajalt süütuse.
Hyvää vauhtiaerikr kirjutas:Vana võttis rajalt süütuse. See tiivustas.kalari kirjutas:Vanahärra Kuldar on hirmsa litaka pannud! Doping? Teine noorus?
Midagi sonis ka elu jalgadest.
Ühinen arvamusega raja osas ja ka teeninduse osas. Mulle andis Kaupo tühja numbrialuse, sest oma jäi autosse, mis sõitis poodlema. Mati ja Riho aga kujundasid uue numbrikaidok kirjutas:Tänud clubbersile hea raja, teeninduse(Kaupo laenas kindaid, Mati valas jooki, Taikki hoidis asju) ja seltskonna eest
Lost&found sektoris on mõned pudelid ja 1 multitööriist. Ausad kaotajad saavad oma asjad kätte Hobisport.ee kontorist. Enne kohale tulekut võtke kindlasti telefonitsi ühendust. Me ei pruugi kogu aeg kohal olla. Teine võimalus on oodata Pirita etepini. Siis on need asjad regamistelgis oma omanikke ootamas.kalts123 kirjutas:Segan korra teemat ja küsin, et ega keegi mingit spidokat rajalt ei leidnud? Kuskil 1 km enne lõppu oli juba kadunud.
Äkki seal on ka minu 500ml valge Born pudel olemas?..riho kirjutas:Lost&found sektoris on mõned pudelid
On küll. Lisaks sellele on veel 1 Xenofiti ja 1 Specialized kirjadega pudel.Vika kirjutas:Äkki seal on ka minu 500ml valge Born pudel olemas?..riho kirjutas:Lost&found sektoris on mõned pudelid