Nissan maratoni rada

Tead head ja huvitavat rada või sõidukohta. Jaga ka teistega.
Vasta
Loikam
Rattur

Nissan maratoni rada

Postitus Postitas Loikam » 09. 08. 2004. 09:53

Äkki saab keegi mind aidata ja oskab öelda, et mis seisukorras on see trass, mida kasutati Nissan maratonil. Kas seda on võimalik üldse sõita ja kui on, kas on üleval mingisugune rajatähistus. Eriti huvitab mind raja lõpuosa: see mis tallinna külje alla. Ise sellel võistlusel ei osalenud ning seetõttu puudub igasugune ülevaade rajast. Ise olen mitu kuud linnas olnud ja trenni teinud kas asfaldil või Nõmme suusarajal, kuid hakkab juba koppa ette viskama.

Kasutaja avatar
Marti
Rattur

...

Postitus Postitas Marti » 09. 08. 2004. 10:01

Kui ma seal paari nädala eest käisin, tundus küll, et rajatähistus on olemas igal pool, ega korraldajad ei pidanud seda enda asjaks et neid linte maha rebida. Samas, rajatähistus oli juba võistlustel väljapoole arvestust, ja kohalikud on mõnelt poolt linte maha võtnud ilmselt, et läbimine saab olema suur katsumus. Rada on muidu täitsa läbitav ma usun.
Raske Õppustel, Kerge Lahingus!
Twisted Mind Bikers

Siim:M
Rattur

Postitus Postitas Siim:M » 09. 08. 2004. 12:29

Marti kirjutas:Kui ma seal paari nädala eest käisin, tundus küll, et rajatähistus on olemas igal pool, ega korraldajad ei pidanud seda enda asjaks et neid linte maha rebida.
Lindid on küll enamus maha võetud aga seal on ju need valged ja sinised triibud puudele värvitud
kui ma seal eelmisel nädalal käisin siis oli Türisalu pangast natuke edasi hästi pälju vett aga praegu enam niiipalju ei ole ja kuiva jalaga peaks läbi saama.
ja ära ei eksinud ma vist sellepärast, et ma olen seda mitu korda sõitnud, esimene kord läks kolm korda valesti

Vasta

Mine “Rajad ja ringid”