karksi-polli rajad/kaart

Tead head ja huvitavat rada või sõidukohta. Jaga ka teistega.
Vasta
Kasutaja avatar
High-Q
Rattur

karksi-polli rajad/kaart

Postitus Postitas High-Q » 08. 08. 2005. 07:51

Sai nädalavahetusel Karksi ligidal Pollis käidud ja suur oli kiusatus, et seal mõned ringid ära sõita. Kahjuks oli ratas autosse juba ilusti ära pakitud ja ega aega ka väga palju ei olnud.
Arvatavasti satun aga see suvi sinnakanti veel ja ütleme otse: kangesti tahaks sõita. Väga toredad tõusud ja laskumised olid, võtaks kohe väga mõnuga.
Mure aga selline, et puudub selle piirkonna kaart ja ilma selleta ei raatsiks/julgeks eriti tundmatus kohas ringi kärutada. paari kilomeetrise ringi peal seal polli pargis ka tiirutada ei viitsiks, pigem valiks ühe pikema ringi.
kas kellelgi oleks anda (skannida, digifotokaga kaardist teha vms) selle kandi kaarti. orienteerumine.ee kaart on minu jaoks napilt kasutu, piir lähebki polli pargi ristmiku äärest ja magusamad kohad puuduvad.

ma vaatan, et viljandimaal kipub olema 2 polli kohta, üks on päris viljandi külje all ja üks on kohe karksi oru otsas karksi külje all. mul just seda viimast oleks vaja.

Kasutaja avatar
Antti
Rattur

Postitus Postitas Antti » 08. 08. 2005. 11:14

Mul teinepool käis sealkandis kolamas. Kohalikust infopunktist, mis oli vist Karksis, sai ta kena kaardi ja muud juttu pealekauba. Et astu aga ligi ja küsi.
velo.clubbers.ee
Ritchey WCS QRS vektor

Vasta

Mine “Rajad ja ringid”