teeks nii, et loengu salvestuse teema tekib siis kui tekib.Andrus K kirjutas: Mis variandid on saada salvestatu VHS-formaadis oma fonoteeki ?
enne tuleb leida aeg video töötlemiseks ja kokkupanekuks. keila võistluseks vaja ka veidi trenni teha...
Hei,mart kirjutas:Tähtaega netiversiooni/VHS-i/DVD valmimise kohta hetkel öelda ei oska. Homsest olen nädal makaronimaal ja sealt saabudes võtan asja tõsiselt käsile. Igatahes saab tulem olema üks rammus rattateemaline kontsentraat.
sellest on siin küll jupp aega juba möödas kui neil teemadel räägiti...Raul Tammesoo kirjutas:Hei,mart kirjutas:Tähtaega netiversiooni/VHS-i/DVD valmimise kohta hetkel öelda ei oska. Homsest olen nädal makaronimaal ja sealt saabudes võtan asja tõsiselt käsile. Igatahes saab tulem olema üks rammus rattateemaline kontsentraat.
Ei taha nüüd küll tüütavaks ja pealetükkivaks muutuda, kuid lähenevatele Lõuna-Eesti rattarallidele (Elva & Tartu) mõeldes, tahaks siiski küsida, et kas on lootust enne sõitu ka teooriat nuusutada (vaadata). Või saab kuidagi õla alla panna?
Parimat,
RauL
vahest motiveeriks asja produtseerijat ettetellimis- list?erikr kirjutas:kui hooaeg läbi siis ehk tekib midagi.profit4 kirjutas:..Mis on saanud antud teemal materjali kogumisest, kas on teema lindis ja kuskil netis üleval
Mil määral see materjal kärpimist vajab? Kui seda võiks ka pooltoorena esitada, siis võiksin materjali vormimisel VHS-ile või DVD-le ka ise kaasa aidata.erikr kirjutas:vbolla sel talvel saab mahti.betoonking kirjutas:
möödunud on hooaeg ja teinegi ammu käimas.
uuriks, et kas kõnealune materjal hakkab vormuma või on asi unustustehõlma langenud? huvilisi, usun, et leiab.
kahjuks on minu prioriteetide järjestuse juures see asi nii.Kristiano kirjutas:aasta juba möödunud ja 2,5 tunnisest loengust ühteist välja jätta ei tohiks olla nii suur töö.
No mis etteheited need ikka on. Lihtsalt kodanike huvi materjali vastu on väga suur. Isegi kibeleks seda vaatama. Foorumi lugejate hulgas on ju teisigi spetsialiste, kes loengul osalesid ja suudaks ehk olulise ebaolulisest eraldada kasvõi lektoriga kahasse. Abipakkujaid on ju olnud. Sestap ei saa sellisest viivitusest aru. Iseasi kui lindid kaduma on läinud.erikr kirjutas:kahjuks on minu prioriteetide järjestuse juures see asi nii.Kristiano kirjutas:aasta juba möödunud ja 2,5 tunnisest loengust ühteist välja jätta ei tohiks olla nii suur töö.
tundub, et mul on lihtsam anda lindid nende omanikule tagasi ja tunnistada, et lubasin teha asja millega hakkama ei saa kui kuulata siin etteheiteid.
väga hea. Kui mäletan õigesti, siis filmimise eest peaks Marti tänama?Kirsa kirjutas:...Tänud siis Erikule ja Alvarole ja Grishale ja teistele (ausalt öelda pole kursis, keda täpselt tuleb tänada üle selle kahe aasta)
ol kirjutas:Huvitav kas see on ainult minu arvuti ja video codecite viga, aga näiteks 46'ndal minutil kadus hääl ära. Pilt on olemas ja liigub kuid vahepeal kaob hääl kuskile lihtsalt ära. Hääle kadumine tekib ka vahest peale "peatüki" vahetumist natukeseks ajaks. Minu puhul siis hääl on video küljest kadunud 46-54 minutil. Hetkel pole veel kuulamise/vaatamisega kaugemale jõudnud.
Sisu poolest väga huvitav ja asjalik jutt.
Jah, mina ka ei tea, mis selle videoga lahti on, aga nii palju probleeme pole enne esinenud. Mina sain kaks korda kogeda kuidas peale 6 tunnist kompileerimisprotsessi oli tulemus see, kus heli jooksis edasi, aga pilt oli seisma jäänud. Ja just peatükkide vahetudes. Ainus asi, mis aitas, oli transitsioonide (üleminekud) lisamine teksti ette. Tervet videot täies pikkuses mina uuesti läbi ei vaadanud, seda tegi väidetavalt Grisha - probleeme ei raporteerinud. Oletasin, et on OK.Olivers kirjutas:Mul jookseb vahepeal kogu värk kokku ja just täpselt peale nende peatükkide vahetumist!Aga pole hullu,siis uuesti käima ja töötab jälle!Igatahes tänud video eest!Vägagi hariv video!
Vaatasin ülesriputatud materjali läbi. Enamus/tähtsaim on OK, tänud Grisha ja Alvaro. Puuduv hääl vahemikus 45.55-54.31min ja 58.12-01-05.40 min ei kahanda olulisimat, mis Grishal edastada oli.Alvaro kirjutas: mina ka ei tea, mis selle videoga lahti on,.. Tervet videot täies pikkuses mina uuesti läbi ei vaadanud, seda tegi väidetavalt Grisha - probleeme ei raporteerinud. Oletasin, et on OK.
vic kirjutas:...ja kiiver pähe!
oi see on valus. olen mitu korda olnud kevadel kodust eemal tundega, et viskaks näljaga end kraavi ja jääkski sinna.vic kirjutas:Nälga jäämine on aga organismile väga kurnav (kõik glükogeenivarud ammendatakse nii lihastes kui maksas), ning sellest taastumine võtab päris pikka aega, nii et enneta seda.
Kas link on ajutiselt või püsivalt surnud? Tahaks väga vaadata aga magasin õige aja maha... Äkki mõni hea inimene orgunnib korraks kuskile üles?Alvaro kirjutas:http://kirsa.pri.ee/ftp/Klipid.mpg