Rae vald ja Jüri ümbrus

Tead head ja huvitavat rada või sõidukohta. Jaga ka teistega.
Vasta
Viljar
Rattur

Rae vald ja Jüri ümbrus

Postitus Postitas Viljar » 16. 06. 2008. 15:08

Ei salli mööda sirget teed sõitmist. Ei taha autodega maid jagada vaid eelistan liikuda asustamata piirkondades kitsastel radadel.
Olen ringi vaadanud Rae valla Tallinna poolsel territooriumil ja siitsealt mingeid lühikesi juppe leiab, aga midagi väga säravat ei ole silma hakanud. Nüüd trügin natuke lõuna poole ehk siis Jürist lõuna poole ja esimese asjana leidsin paari kildi pikkuse pirita jõe äärse singli, mis viib eikuhugi.
Kalameeste sisse tallutud ja kuni eilseni tugevalt langenuid puid täis. See andis lootust, et sealkandis ehk veel taolisi toredaid radu, mida annaks suuremaks ringiks kokku sättida.
Probleem aga selles, et kuna olen niiöelda uusasunik, siis piirduvad mu teadmised kaartidega ja üksikute võsas ragistamistega. Ehk on siin lugemas mõni kohalikum, kes oskab radasid juhendada ja teab näiteks kustkohast üle või läbi Pirita jõe saab sumada. Pole üldse tahtmist pikki kilomeetreid mööda igavat kruusateed nühkida, et lähima autosillani jõuda. Hetkel otsin potensiaalset ületuskohta umbes siin: http://kaart.tallinn.ee/Tallinn/Show?RE ... oolmekohta

Igasugune metsaradade info teretulnud. Ei tahaks uskuda, et minu koduümbruses radasid pole või et sealkandis vaid mööda maanteed uhatakse.
Rattaga või rattata, selles on küsimus...

Vasta

Mine “Rajad ja ringid”