Pandivere 22. Rattaralli 10.06.12
Pandivere 22. Rattaralli 10.06.12
Mõned pildid siin
Pandivere Rattaralli 10.06.2012
Kui muidu räägitakse mnt võistluseid käsitlevates teemades (eriti TRR puhil) tihti kukkumistest, poogeldamisetest jne, siis tänasel sõidul ei näinud-kuulnud ühtegi kukkumist. Ka väga ärevaid olukordi ei pannud tähele. Mõnusalt puhas sõit oli.
Rada keerutas mööda väikeseid teid. Gruppe turvavad mootorrattad kamandasid autod maksimaalselt paremale teeserva.
Tänud rajameistritele ja korraldajatele.
Rada keerutas mööda väikeseid teid. Gruppe turvavad mootorrattad kamandasid autod maksimaalselt paremale teeserva.
Re: Pandivere Rattaralli 10.06.2012
Huvitav, et pika sõidu protokolli lõpust on mingi hulk lõpetajaid puudu, mina seal hulgas.
Samas koonarvestuses on mulle ilusti punktid antud, seega aja ma olen ikka kirja saanud.
Avastasin ka ühe huvitava asja. Nimelt pole geelidest kasu, kui unustad nad sõidule kaasa võtta Sain mõnusa haamri ja viimane ring+natuke peale tuli väga raskelt.
Samas koonarvestuses on mulle ilusti punktid antud, seega aja ma olen ikka kirja saanud.
Avastasin ka ühe huvitava asja. Nimelt pole geelidest kasu, kui unustad nad sõidule kaasa võtta Sain mõnusa haamri ja viimane ring+natuke peale tuli väga raskelt.
Aga meil oli päris suur grupp kuskil 50 inimesi(finisheeris 2:42) ja poole distansi kuni lõpuni ma ei näinud ühtegi motorraturi ja mõned autod lihtsalt sõitsid vastu ja ei peatanud (riho kirjutas:Kui muidu räägitakse mnt võistluseid käsitlevates teemades (eriti TRR puhil) tihti kukkumistest, poogeldamisetest jne, siis tänasel sõidul ei näinud-kuulnud ühtegi kukkumist. Ka väga ärevaid olukordi ei pannud tähele. Mõnusalt puhas sõit oli.
Re: Pandivere 22. Rattaralli 10.06.12
Sõbralik soovitus harrastuspiltnikult harrastuspiltnikule: keera kaamera ots natuke allapoole. Praegu sa pildistad kauneid loodusvaateid, kus mingid ratturid all servas rikuvad ilusa pildi Näited: 1 ja 2 ja 3 ja 4. See on juba parem.Nastya kirjutas:Mõned pildid siin
If everything's under control, you're going too slow!
Muret tekitab see, et korraldaja ei ole ühelgi etapil pidanud vajalikuks järskudel kurvidel (ristmikel) lahtist kruusa minema pühkida. Samal ajal kui korraldaja raja eelnevalt läbi sõidab võiks ju 5 min per ristmik harja kasutada.
Kogemata suutsin ohtlikku olukorda tekitada, sõitsime grupis üle 10 inimese (aeg 3:03:...) olin eespool, jõin vett ja pudel kukkuski käest ära. Mingi ime et keegi pole kukkunud... vabandust nende eest kel oli korra selline tunne
Sellel grupil oleks võinud tõesti üks julgestusmootorratas olla, grupp oli piisavalt suur selleks. Alguses isegi oli aga teisel ringil miskipärast kadus ära.baser kirjutas:Aga meil oli päris suur grupp kuskil 50 inimesi(finisheeris 2:42) ja poole distansi kuni lõpuni ma ei näinud ühtegi motorraturi ja mõned autod lihtsalt sõitsid vastu ja ei peatanud (riho kirjutas:Kui muidu räägitakse mnt võistluseid käsitlevates teemades (eriti TRR puhil) tihti kukkumistest, poogeldamisetest jne, siis tänasel sõidul ei näinud-kuulnud ühtegi kukkumist. Ka väga ärevaid olukordi ei pannud tähele. Mõnusalt puhas sõit oli.
Ride Bikes!
Siin ka mõned pildid, järjekord läks sassi kahjuks.
http://www.flickr.com/photos/pappkast/s ... 044272685/
http://www.flickr.com/photos/pappkast/s ... 044272685/