Küsimus???
Küsimus???
Ma ostsin uue ratta ja on väike küsimus tekkinud!
nimelt käib mul kett esimese käiguvahetaja vastu kui kett on risti nt. eest kõige suurema ja tagant kõige suurema hammasratta peal.
Kas see on normaalne või on käiguvahetaja reguleerimata?
nimelt käib mul kett esimese käiguvahetaja vastu kui kett on risti nt. eest kõige suurema ja tagant kõige suurema hammasratta peal.
Kas see on normaalne või on käiguvahetaja reguleerimata?
Re: Küsimus???
Ei see ei ole normaalne. Sõites ei lasta ketti ristikevad kirjutas:nimelt käib mul kett esimese käiguvahetaja vastu kui kett on risti nt. eest kõige suurema ja tagant kõige suurema hammasratta peal. Kas see on normaalne või on käiguvahetaja reguleerimata?
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Re: Küsimus???
Parandaks natuke Matit ja lisaks, et on täiesti normaalne, kui keti on ristis ja kett käib vastu esikäiguvahetajat!Mati kirjutas:Ei see ei ole normaalne. Sõites ei lasta ketti risti
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
Eest väiksema hammasrattaga saad kasutada tagumistest ~ 1/3 suuremaid hammakaid, eest keskmisega ~ keskmist kolmandikku tagumistest ja eest suurimaga ~ kõige äärmist kolmandikku(väiksemaid) tagumistest. Tegelikult saab küll veits laiemalt, ise vaatad rattal, et kett väga viltu esimese ja tagumise hammaka vahel ei oleks.