pigi pritsmed
pigi pritsmed
ehk annaks keegi nõu kuidas saada maha pigi/asfaldi pritsmeid. kui nüüd ratast pesin avastasin et mu tagumine kumm (jõhkra liivamustriga) on loopind soojade ilmadega raamile päris mõnusaid sulaasfaldi pritsmeid.. niisama noaga kraapima vist ikka ei hakka
Re: pigi pritsmed
väga hästi aitavad need autoleotus vahendid...oli endalgi probleem ja lasin seda peale, ootasin 2 min ja siis surveveega maha ja oli nagu uus. Ja ärge hakake siin seletama, et kudas see keemia su ratast lõhub ei juhtu siin midagi.Cyc kirjutas:ehk annaks keegi nõu kuidas saada maha pigi/asfaldi pritsmeid. kui nüüd ratast pesin avastasin et mu tagumine kumm (jõhkra liivamustriga) on loopind soojade ilmadega raamile päris mõnusaid sulaasfaldi pritsmeid.. niisama noaga kraapima vist ikka ei hakka
Re: pigi pritsmed
Mine osta kuskilt bensukast või autokaupade poest või suuremast marketist spets pigileotajat, mida autode puhul kasuatakse. Saab lõdvalt korda!Cyc kirjutas:ehk annaks keegi nõu kuidas saada maha pigi/asfaldi pritsmeid. kui nüüd ratast pesin avastasin et mu tagumine kumm (jõhkra liivamustriga) on loopind soojade ilmadega raamile päris mõnusaid sulaasfaldi pritsmeid.. niisama noaga kraapima vist ikka ei hakka
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Jah see pigi on probleemik küll sellistel kuumadel suveilmadel. Ise olen pigi eemaldamisel kasutanud sama pigieemaldit mis autolgi. Selle keemiaga on see väike probleem, et kui liiga tihti kasutad tõmbab ta värvi tuhmiks . Aga need vedelikud aitavad pigi vastu üsna tõhusalt
Teine probleem on siis kui see pigi ka ratta riietele satub, nagu mul see aasta Tartu RR-l juhtus, siis ei aita muud kui keemilisse.
Teine probleem on siis kui see pigi ka ratta riietele satub, nagu mul see aasta Tartu RR-l juhtus, siis ei aita muud kui keemilisse.
Tavalise bensiiniga saad ka maha, aga jah spets vahendid on paremad, kuna need sisaldavad vähem muid määrdeaineid. Ise kasutan Flora mootoripesu vedelikku (pulvarisaator). Hea ketti puhastada. Lased ketile peale, ootad mõne hetke, enne kui juba kuivama hakkab ning lased veega maha. Keti puhastamiseks on uskumatult hea ka nõudepesuvahend FAIRI (Floral analoog MAIRI). Sellega läheb kett jms osad nii läikima. Muidugi pärast tuleb panna kohe uus õli peale.
-
- Rattur