Ostin endale uued klotsid, kuna vanad olid omadega päris õhtal, esimeste vahetamisega polnud mineid probleeme, aga tagumisega.....
Panin küll klotsid ilusti sisse, kuid millegi pärast hoiavad nad nii lähedale üksteisele, et ketas ei lähe sinna vahele, natuke jõudu rakendades sain ta küll vahele, kuid ta on nii tihedasti vastas, et ei oskagi nagu midagi teha, milles võiks asi olla?
Probleemid Magura ketaspiduriga.
Mobilizing sticked pistons on MAGURA disc brakes:peloton kirjutas:...silindrid ka natuke väsinud juba, et ei taha väga tagasi minna enam...
http://www.bestbrakes.net/images/htm..._01%5B1%5D.pdf
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
tõmba magura kodukalt service manual, seal puust ja punaseks kirjutatud kuidas mõlema poole silindreid paremini "käima panna". ise olen paar korda teinud seda. päris nii see nüüd ka pole, et lapik kruvikas vahele ja muudkui pumpa.peloton kirjutas:Need elementaarsemad asjad said kohe omast peast järgi proovitud
Käisin ka Pirita hawaiist läbi, seal öeldi et vajavad natuke kulumist, silindrid ka natuke väsinud juba, et ei taha v'ga tagasi minna enam, kuid olen nüüd 2 päeva aktiivselt sõitnud ja asi läheb paremusel poole