Tere!
Rõuges oli siis selline probleem: enne sõitu lõin 2,5atm sisse, pärast ~1tundi tundus kumm(fast fred) löss, õnneks mitte päris pöia peal aga liiga tühi.(pärast sõitu kontrollisin ~1,0 oli alles) Pärast nädalat seismist jätkuvalt sama rõhk. Lõin täna max lubatud 4,0atm sisse ja pistsin jooksu vette, 3-4 kodaraaust mullitas päris lõbusalt.
Lisaks veel, et jooksud ostetud kevadel hawaist, kummid samuti nende juures peale pandud ja sõitnud ainult 2 selle aasta elioni?
Mis teha? Garantii lugu või üsna tavaline UST-i probleem mis rohkem enda mure?
crossland ei pea õhku?
Re: crossland ei pea õhku?
kuda õhk pöia seinte vahele pääseb? Läbi ventiiliaugu! Kontrolli, et ventiil oleks kenasti hermeetiline. Vajadusel vaheta tihendid (kui sul neid olemas on). Lihtne, nagu 1-2-3...
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
Ma pole ennem kuulnud, et Crossland oleks tehases tehtud UST-i jaoks. Ennevanasti olid UST madalamas otsas Crosstrail ja DeeMax. Vist olen ajast maha jäänud ...... Garantii lugu või üsna tavaline UST-i probleem mis rohkem enda mure?
Kui lõid lihtsalt pöiale UST kummi peale, siis oli isegi hea pidamine !
Kui kasutasid spets UST-ks konvertimise komplekti, siis tuleb lihtsalt teha kogu protseduur uuesti ja viga peaks kaduma.
tuksub-sõidan, tuksub-sõidan, tuksubtuksubtuksub - pean pausi...
CrossLand oli siis kui neid viimati toodeti täiesti UST, endalgi ühed sellised.mart2 kirjutas:Ma pole ennem kuulnud, et Crossland oleks tehases tehtud UST-i jaoks. Ennevanasti olid UST madalamas otsas Crosstrail ja DeeMax. Vist olen ajast maha jäänud ...... Garantii lugu või üsna tavaline UST-i probleem mis rohkem enda mure?
Kui kasutasid spets UST-ks konvertimise komplekti, siis tuleb lihtsalt teha kogu protseduur uuesti ja viga peaks kaduma.
- vigurivänt
- Rattur
Jep, CrossRide on tavapöiaga, CrossLand-le on installitud spets UST pöiapael. Kuigi selle eemaldamisel saab CrossLandi kasutada tavalise pöiana.Villem T kirjutas:CrossLand oli siis kui neid viimati toodeti täiesti UST, endalgi ühed sellised.mart2 kirjutas:Ma pole ennem kuulnud, et Crossland oleks tehases tehtud UST-i jaoks. Ennevanasti olid UST madalamas otsas Crosstrail ja DeeMax. Vist olen ajast maha jäänud ...... Garantii lugu või üsna tavaline UST-i probleem mis rohkem enda mure?
Aga õhk pääseb sinna kindlasti vaid ventiili august.
Tark ei torma!
Pole ennem omanud UST jookse, sellest tuligi selline algaja küsimus. Nüüdseks probleem lahendatud, tänud abi eest.
Minu pärast võib teema lukku panna.
Minu pärast võib teema lukku panna.