bensukate kompressorid
bensukate kompressorid
Enamikes bensukates on nüüd kompressorid, millel tuleb nupuga sisse toksida soovitav rõhk. Samas on ka hoiatus - mitte kasutada jalgratta rehvide pumpamiseks. Kas jalgratta rehvi maht on liiga väike, et süsteem normaalselt töötaks? On keegi proovinud?
seen
Re: bensukate kompressorid
Pole probleemi olnud - siin foorumis on olnud diskussioone, et mõned digitaalsed kompressorid jätavad viimase rõhu meelde ja ei reseti 2.5bar peale. Muidugi on ka see võimalus, et kompressori survepaak on liiga äge ja manomeeter ei mõõda rõhku piisavalt "reaalajas". See võib teoorias põhjustada ülerõhu kitsamas kummis.
Olen kasutanud mitmeid kordi ja ei ole senini mingit probleemi täheldanud. Opereerin rõhkudel 4.5 - 5.0 bar.
Glory is earned, not given.
-
- Rattur
Statoili uued kompressorid ei võimalda üle 6 bari sisse lasta. Ma ei tea, kas see sõltub kompressori tüübist või mis. Igastahes Tartu Zeppelini HE-s oli samuti 6 bari lagi ja edasi oli vaja põrandapumbaga toimetada.
Aga pärast seda, kui kompressori juurde manuaalid ka tekkisid, pole Statoilis muus osas hätta jäänud. Seda hoiatust, et rattarehve mitte pumbata, polegi tähele pannud.
Aga pärast seda, kui kompressori juurde manuaalid ka tekkisid, pole Statoilis muus osas hätta jäänud. Seda hoiatust, et rattarehve mitte pumbata, polegi tähele pannud.
Siia teemasse haakub natuke küsimus, et kust oleks võimalik leida üleminekut presta ventiilile?
Sõidan siis kui tahan...
Stardis nägin viimati letis. Aga ilmselt on ka teistes rattapoodides.
Ise sain Laki tn. Rademarist.
Osta parem pump endale.
MS
MS
Green Oil because i care and we need clean environment!
Meile Meeldib Stiilselt Erineda!
Tavarehvi sa tubelessina üldjuhul põrandapumbaga peale ei aja vist, ikka kompressorit vaja.
Ratas on minu hobi, mitte elu
ja seda ilmselt bensukasse ajama ka ei minda;)
MS
MS
Green Oil because i care and we need clean environment!
Üldjuhul olen ajanud. Kahel korral ca 20 st olen ballooni kasutanud.Gunnar kirjutas:Tavarehvi sa tubelessina üldjuhul põrandapumbaga peale ei aja vist, ikka kompressorit vaja.
ma olen küll bensukas käinud seda tegemas kui pumbaga ei õnnestu.mrmrmr kirjutas:ja seda ilmselt bensukasse ajama ka ei minda;)
MS
ja ega minagi selle jaoks korterisse kompressorit ei ole muretsenud.siim_s kirjutas:ma olen küll bensukas käinud seda tegemas kui pumbaga ei õnnestu.mrmrmr kirjutas:ja seda ilmselt bensukasse ajama ka ei minda;)
MS
Ratas on minu hobi, mitte elu
Võibolla ma pole väga ammu Õismäe Statoilis käinud lihtalt, aga selline vaatepilt oli minu jaoks uus.
Näha siis n.ö. konks ratta riputamiseks ja eraldi kompressor ka vist. Võibolla midagi veel.
Näha siis n.ö. konks ratta riputamiseks ja eraldi kompressor ka vist. Võibolla midagi veel.
Glory is earned, not given.
Äge. Kas see teine voolik seal on vesi?
Ma käin justnimelt tartu kalda tee statoilis kastekannuga oma ratast vahest pesemas. Näiteks juhtumil kus oled linnas tiirutades koerasitast läbi sõitnud, aga pärast vaja ratas korterisse viia. Kunagi ammu aeti mind sealt ära ja sain sõimata. Ma siis vastasin, et pakkuge teenust, teie klient olen ma niiehknaa. Autode poputamiseks on ju kõik nurgatagused võimalusi täis.
Igatahes ma ootan seda hooldusala ka Tartusse - saada või kiri.
Ma käin justnimelt tartu kalda tee statoilis kastekannuga oma ratast vahest pesemas. Näiteks juhtumil kus oled linnas tiirutades koerasitast läbi sõitnud, aga pärast vaja ratas korterisse viia. Kunagi ammu aeti mind sealt ära ja sain sõimata. Ma siis vastasin, et pakkuge teenust, teie klient olen ma niiehknaa. Autode poputamiseks on ju kõik nurgatagused võimalusi täis.
Igatahes ma ootan seda hooldusala ka Tartusse - saada või kiri.