Sai koju toodud üks Raleigh Rialto? jalgratas, raami numbri järgi on ratas toodetud Nottinghamis 1973 aasta novembris. Kahjuks jätsin eeltöö tegemata lootuses, et rattale sobivad tänapäevased standard mõõtudes tükid, kuid kahjuks ei. Kõige suuremaks probleemiks on keskjooks ja kiiludega vändad, mille ma tahaks välja vahetada. On kellegil ideid millega ma saaksin praeguse keskjooksu asendada, et kasutada 4kant väntasid?
http://sheldonbrown.com/raleigh26.html ,siin on päris täpselt kirjedatud, kuid kahjuks jääb see mulle, kui võhikule(esimene ratas mille peal kätt harjutan) arusaamatuks

Plussideks mainiks ära WEINMANN Center pull pidurid ja lingid, mis on väga heas korras ja GB stem ja drop lenks. Kaelakad on OK korras ja neid pole ka millegi tänapäevase vastu välja vahetada. Taga on alles WEINMANN 16x622-700C alumiinium pöid, rummu vahetan SS vastu välja. Esimene pöid on välja vahetatud, sest sealt pealt ma ühtegi kirja ei leidnud, küll on alles kõrgeäärega rumm, mis näeb lahe välja ja loodetavasti taastades ka suht hea veerevusega. Kas kellegil on ideid, kust võiks leida sobivate mõõtudega valge äärega kumme?
Mingi hetk lisan ka täpsustavad pildid...
Teie abile lootes, et kevadel oleks tänavatel üks kena liikur juures:)