jooksu küljest lahti
Re: jooksu küljest lahti
Ilmselt läheb sul vaja sellistabimeest.DeF kirjutas:kuidas ma saakasin keskjooksu küljest vändad lahti ?
Aga moraal on see, et mis sinu elus ka ei juhtuks,
alati on seal ruumi veel ühe õlle jaoks!
Siin on samas teemas ka sellest hiljuti räägitud ja keegi isegi tõmmitsate hindu mainis.............nii et otsingusse vänt ja kindlasti leiad vastuse.DeF kirjutas:on selline abimees kallis?
Muidugi võid ka SIIT midagi leida
Aga moraal on see, et mis sinu elus ka ei juhtuks,
Kuidas ja milliste riistadega mingit tööd ratta juures teha, mida igakuiselt ja mida iga aasta üle vaadata, kuidas nn võsas olles käepäraste vahenditega ratas sellisesse seisukorda saada, et koju või asustatud punkti sõita? Selge ülevaate annab Koolibri kirjastuse poolt välja antud raamat "Jalgratas. Hooldus ja Remont." Autoriteks on Richard Ballantine ja Richard Grant, Eesti poolseks konsultandiks on Enn Rohula Hawaii Expressist.
mul see sama tõmmits(ainult 4-kant võlille), soetasin paar päeva enne jõule, siis oli hinnaks 240 kr aga neti leheküljel 320kr saadaval v+Rom kirjutas:Muidugi võid ka SIIT midagi leida
http://www.veloplus.ee/index.php?show=t ... =52&id=483
Kahjuks on need Dünamo valikus olevad tööriistad natuke nadid. Näiteks kassetivõti jättis küll soovida just täpsuse osas, kuigi oli odav. Mulle isiklikult ei meeldi kasutada tööriista, mis ei istu rattadetaili külge nii nagu peaks.mart kirjutas:Odavaim vändatõmmits oli ca 60 krooni Dünamo poes.
Võimalik, et vändatõmmits on oma toimivuselt OK ja just mulle sattus eelneva võtme näol kehv eksemplar. Kuid soovitaks ikkagi enne uurida/proovida, mida ostad.