Liivaprits + värvimine Tartus
Liivaprits + värvimine Tartus
Kuna mu praegune ratas on kohati roostes ja värv on väga kannatada saanud, aga samas ratas on liiga mugav, et uut osta, otsustasin ta ära restaureerida.
Sooviks siis teada kus ja mis hinna eest Tartus selliseid töid tehakse? Ja võiks ikka ühes kohas olla...
Rattal on terasraam, värviks oleks mingi suvaline must ja sooviks vastupidavat värvi ikka.
Värvida vaja raam + esihark + sadulapost.
Arvatavasti liivaprits + pulbervärv (+ lakk?!) annaks parima tulemuse?
Sooviks siis teada kus ja mis hinna eest Tartus selliseid töid tehakse? Ja võiks ikka ühes kohas olla...
Rattal on terasraam, värviks oleks mingi suvaline must ja sooviks vastupidavat värvi ikka.
Värvida vaja raam + esihark + sadulapost.
Arvatavasti liivaprits + pulbervärv (+ lakk?!) annaks parima tulemuse?
Re: Liivaprits + värvimine Tartus
Minu arvates pulbervärv küll hea lahendus ei ole- kipub teine löögi peale tükke ajama. Mina soovitaks veoauto värvi kasutada. Tunduvalt tugevam ja ka odavam. Seda enam, et soov on saada, tavaline must.
Okei. Nüüd oleks vaja ainult teada, kes teostaks seda tööd.
Äkki oskad guugeldada kui otse pakkumisi siia ei tule.
Auto-moto vennad tegelevad rohkem sellega.
Tartus on pädev värvija T-lab-i mehed on palju rattaid värvinud.
Mina lasin oma ratta seal värvida on tulemus on super.
http://www.t-lab.ee
Tänud! Kas muidu raam peab eelnevalt värvist/roostest puhastatud ka olema või teevad selle töö ise ikka ära?dirigent kirjutas:Tartus on pädev värvija T-lab-i mehed on palju rattaid värvinud.
Googeldada oskan, aga ega sellest ei ole kasu, kui tahaks teiste kogemust ka teada.erikr kirjutas:Äkki oskad guugeldada kui otse pakkumisi siia ei tule.
Veoauto värv?tsuky kirjutas:Minu arvates pulbervärv küll hea lahendus ei ole- kipub teine löögi peale tükke ajama. Mina soovitaks veoauto värvi kasutada. Tunduvalt tugevam ja ka odavam. Seda enam, et soov on saada, tavaline must.
Pole säärasest asjast kuulnudki, ega näinud
Iga lisaliigutus maksab, kui puhastad pinna ise, siis ka maksad selle võrra vähem, kui puhastad pinna keemiaga, siis kokkuvõttes võib see lõbu minna rohkem maksma, kui lasta puhastada töökojas.The_Boss kirjutas:
Tänud! Kas muidu raam peab eelnevalt värvist/roostest puhastatud ka olema või teevad selle töö ise ikka ära?
Klassikaline "veoautovärvi" all mõeldakse kahekomponentset akrüülvärvi. Akrüülvärvil on omad plussid ja miinused, aga eks töökoda, kuhu viid seletab detailsemalt neid eeliseid.vilts100 kirjutas:Veoauto värv?tsuky kirjutas:Minu arvates pulbervärv küll hea lahendus ei ole- kipub teine löögi peale tükke ajama. Mina soovitaks veoauto värvi kasutada. Tunduvalt tugevam ja ka odavam. Seda enam, et soov on saada, tavaline must.
Pole säärasest asjast kuulnudki, ega näinud
-
- Rattur
Kui soov on lihtsalt raami mustaks värvida siis võib ka musta mastix'iga üle käia. Hea kivikindel ja ei kooru kui lööke saab. Kasutatakse autode põhja katmiseks. Jääb matt mustana paistma.
Muidugi kui kedagi sõitmas näen mingi noname ühetoonilise raamiga siis lööb alateadvuses tuluke põlema, et see on lihtsalt varastatud ratas
nohardfeelings
Muidugi kui kedagi sõitmas näen mingi noname ühetoonilise raamiga siis lööb alateadvuses tuluke põlema, et see on lihtsalt varastatud ratas
nohardfeelings
Praegusel juhul peaks ikka värvi ja rooste eemaldama ning uue värvi panema.
Täiesti mustaks arvatavasti ikka ei jää, aga selle üle muretsen siis, kui ülejäänud tööd on tehtud.
Arvatavasti proovin kuskil lasta teha custom kleepsud.
Täiesti mustaks arvatavasti ikka ei jää, aga selle üle muretsen siis, kui ülejäänud tööd on tehtud.
Arvatavasti proovin kuskil lasta teha custom kleepsud.