Sain mingi Sarda Challengeri raami, millest omale ajaviiteks single-speed linnaliikuri tegin.
Sellel on esiamort. Aga see amort on kehv, ilmselt nagu odavad ikka. Suuremates teeaukudes toimib, pisematele ebatasasustele ja madalatele äärekividele ei reageeri. Lisaks on selle käik üsna äkiline.
Kalleid amorte ma pole saanud proovida, aga olen kõrvalt vaadates tähele pannud, kui pehmelt ja sujuvalt nad võivad liikuda ning kui tundlikud nad võivad olla.
Kas odavat amorti annab veidigi paremaks muuta või on see mõttetu? Ma ei mõtle mingeid kalleid erivahendeid, tasuta saadud asja juures kasutaks käepäraseid vahendeid. Näiteks mingi õli kusagile vahele vms.
Kas odavat amorti saab paremaks muuta?
Re: Kas odavat amorti saab paremaks muuta?
Ära näe vaeva. Paremaks pole enam midagi teha. Õli valamine on vaid hetkeline lahendus.
Niiaplju kui ma vedruamorti sõidutanud olen, siis vibrat neelama panna ilmselt väga ei saagi. Nagu isegi ütled, suurema auguga liigutab end samas ikka. Kunagi õhu peale üleminek oli hoopis teine maailm siis nüüd tundub et pigem kerge jäik kahvel kui vedrurauahunnik.
Kunagi ammu sai sellist tegevust harrastatud küll, pmst kui amort lahti võtta (2 polti ilmselt), sisemus ära puhastada ja uut määret korralikult sisse panna, siis saab võrreldes varasema olukorraga kõvasti paremaks, efekt kestab paar kuud heal juhul, samas hea amordiga võrreldavaks ei muutu see mitte kunagi. Niiet peamine saadav kasu on isetegemise rõõm
Zero the Hero
Pane kõrvale 100 eurot ja muretse üks korralik kasutatutud õhkamort, või siis carbon kahvel, iseenesest nii madalal tasemel rattal sellist värki pole mõtet tegema hakata