Kuidas hooldada rattakingi?
Kuidas hooldada rattakingi?
Küsiks soovitusi ja head nõu, kuidas hooldada rattakingi - mida tohiks ja mida mitte teha.
Eriline mure on just kollaste, riidest pealiskattega Mavicutega. Kas neid pesta pesumasinas, kui käsitsi loputamine tulemust ei too?
Sama küsimus ka muidugi mustast nahast SIDI omadega, mis MTB rallidel kõvasti märga ja muda saavad.
Eriline mure on just kollaste, riidest pealiskattega Mavicutega. Kas neid pesta pesumasinas, kui käsitsi loputamine tulemust ei too?
Sama küsimus ka muidugi mustast nahast SIDI omadega, mis MTB rallidel kõvasti märga ja muda saavad.
Re: Kuidas hooldada rattakingi?
Lihtsam on enneteda ja kasutada kingakatteid nt. sellistel mudarallidel nagu Otepää EC seekord oli.
Muidu aitab hari, pesupulber ja soe vesi. Ise ei ole julgenud kunagi pesumasinasse panna.
Muidu aitab hari, pesupulber ja soe vesi. Ise ei ole julgenud kunagi pesumasinasse panna.
Mul õnneks odavam king ja seda mitmeid kordi masinas pesnud. Siiamaani veel midagi juhtunud pole. Enne masinasse viskamist olen kingale mingi vanema ja paksema soki ümber tõmmanud, et ei lõhuks kinga, ega masinat.
Ise pesen oma jalanõusid survepesuriga, mul toimib igatahes.
A kui valge king? Kuidas siis toimida... suvel väga ei viitsi kattega sõita mnt-d aga mingeid plekke ikka koguneb.
jätta valge king ostmata...jaank kirjutas:A kui valge king? Kuidas siis toimida... suvel väga ei viitsi kattega sõita mnt-d aga mingeid plekke ikka koguneb.
On ühed kes panevad pesumasinasse ja räägivad, et midagi ei juhtu ning teised, kes pesevad käsitsi.
Mina pesen tavalise harja ja esimese ettejuhtuva seebiga. Riiet päris puhtaks nii ei saa aga ei viitsi ka rohkem pead vaevata selle murega. Hauda kaasa neid nagunii ei võta.
Mina pesen tavalise harja ja esimese ettejuhtuva seebiga. Riiet päris puhtaks nii ei saa aga ei viitsi ka rohkem pead vaevata selle murega. Hauda kaasa neid nagunii ei võta.
Müüa Veloflex MNT rehvid: viewtopic.php?f=144&t=84505&p=387357#p387357
Ma olen pesumasinas pesnud paar kolm korda hooaja jooksul, vahepealsel ajal lasen lihtsalt ära kuivada ja siis harjan muda maha.
Pesen tavaliselt siis kui olen vihma kätte jäänud vms ja kingad on niikuinii juba märjad.
Sidi kingad, juba mingi 5 hooaega kestnud, laiali mineku märke ei näita. Jätkan samas vaimus.
Pesen tavaliselt siis kui olen vihma kätte jäänud vms ja kingad on niikuinii juba märjad.
Sidi kingad, juba mingi 5 hooaega kestnud, laiali mineku märke ei näita. Jätkan samas vaimus.
Miki-Hiir kirjutas:Ma olen pesumasinas pesnud paar kolm korda hooaja jooksul, vahepealsel ajal lasen lihtsalt ära kuivada ja siis harjan muda maha.
Mis materjalist need SIDI kingad sul on? kas sünteetiline või nahast või midagi muud?
Sünteetiline ikka.krispoiss kirjutas:Mis materjalist need SIDI kingad sul on? kas sünteetiline või nahast või midagi muud?Miki-Hiir kirjutas:Ma olen pesumasinas pesnud paar kolm korda hooaja jooksul, vahepealsel ajal lasen lihtsalt ära kuivada ja siis harjan muda maha.
Koduleht ütleb "UPPER: MICROFIBRE PERFORMA TECH PRO and NYLON MESH"