erikr kirjutas: ↑15. 08. 2023. 20:09
Tuleks mõelda selle mehanni jutule kelle kätte viisid ja kes ütles, et tagumine pidur lekib. Pane kuipalju uusi klotse või vaheta maailma kõige kallima trossi vastu - kui süsteemis on õli vähem kui tarvis või süsteem ei pea rõhku siis ongi tulemus just selline nagu kirjeldad.
Mul hüdrauliliste jalgrattapiduritega kogemust nii vähe, ja et mul endal on samad trp pidurid, siis sellepärast küsin, et kui lekib, või õhk sees on, kas jalgrattal on ka nii, et lingiga pumpamine aitab. Või see on ainult vahel nii, aga mitte alati?
Mul natuke muutuvad pidurid kõvemaks, kui paar korda pumbata. Ei näe et lekiks. Ma arvan, et on õli väh äkki. Ja arvan, et on memeelega tehases vähem õli pandud, et õli ja õhutus vahendeid ka müüa vms.
Sellepärast mõttlesin, et lasen tagumise seest trp õli välja ja panen sinna bionooli asemele, sest bionool on looduslikum, ja tagumise seest välja lastud õli kasutan esimese õhutamiseks, aga.. se idee viimane ots tundub natuke loll mõte. Trickstuff ise ütleb, et nad on proovinf bionooli erinevate piduritega ja pole probleemi olnud.. aga mõttlesin, et oleks hea võrrelda.. Võibolla lihtsalt mingi muu suva punase mineral õliga esi piduriit õhutada. Ja taha bionool panna, et oleks võrrelda.. Ja kui on sama hea, siis senikaua kui hind on sarnane.. Igal juhul kasutaks keskonda vähem saastavat loodusliku õli.