Ehk huvitab, kusmaal on see piir, mida inglise keeles nimetatakse "point of diminishing returns" velje sirgeks ajamisel? See, kusmaalt võetakse jooks pingist välja ja antakse kliendile tagasi
Nii radiaalselt, kui ka küljesuunas.
Kas 1,0 0,5 0,2 0,1 0,01 mm?
Millal teie ütlete, et jooks on sirge või kõver.
Kui sirge peab jooks olema?
Re: Kui sirge peab jooks olema?
Minu jaoks on jooks kõver siis kui mai suuda pidureid regullides seda vabalt jooksma panna. Kusjuures pidurid (klotsid) peavad asetsema ja töötama normaalselt.Lembit kirjutas:Millal teie ütlete, et jooks on sirge või kõver.
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Kui pidurdamisel ratas jõnksutab või sõidu ajal tagumiku all viskab siis on jooks kõver. Kui pidurdamine toimub ühtlaselt ja sõitmise ajal loopimist tunda/näha ei ole siis on jooks sirge:) millimeetritest ei tea ma kahjuks muhvigi.
Silmajärgi on mul MTB velje hälve ca 1 mm, kuid sellegipoolest ütles üks kõva sõidumees, et mul velg kõver , ise olen siiski rahul, kuna jookseb raip hästi.
Silmajärgi on mul MTB velje hälve ca 1 mm, kuid sellegipoolest ütles üks kõva sõidumees, et mul velg kõver , ise olen siiski rahul, kuna jookseb raip hästi.
Viimati muutis tarts, 07. 07. 2004. 10:09, muudetud 1 kord.