Amordiga sadulas loks
- kalle_100%
- Rattur
Amordiga sadul
Mul on amordiga sadul. See loksub kuskilt toru seest. Kas tegemist on lootusetu juhtumiga, või annab parandada ka?
Ratas ribadeks
Re: Amordiga sadul
tuleb lasta asjatundjatel järgi uurida. meil siit kaugelt pole iga ebamäärase loksu peale võimalik õiget diagnoosi panna.kalle_100% kirjutas:Mul on amordiga sadul. See loksub kuskilt toru seest. Kas tegemist on lootusetu juhtumiga, või annab parandada ka?
- kalle_100%
- Rattur
Ok, ehk annab keegi aimu, kuidas amordiga sadul üldse ehitatud on. Mis sadulat toru küljes hoiab ja kuidas see fikseeritud on, et ei käänduks rattapumba moodi igale poole.erikr kirjutas: tuleb lasta asjatundjatel järgi uurida. meil siit kaugelt pole iga ebamäärase loksu peale võimalik õiget diagnoosi panna.
Ma saan aru, et üles-alla liikumist reguleerivad miskid fiksaatorid ning paremale-vasakule liikumist väldib pikisoon. Ja kui loks tekib, siis ilmselt miski muhv on nii ära kulunud, et hoia korralikult pikisoones. On's nii.
Ratas ribadeks
sadulapost
Mul endal ka amordiga sadulapost. Selles postis peabki väike loks olema, muidu kiilub kinni, sest erinevalt esi- ja tagaamordist muudab rattur sadulas oma asendit (ees-taga) ja seega mõjub sadulale surve eri nurkade all.
Sadulaposti jäikust annab posti alt (seest) reguleerida, vast tuleks pinget juurde panna?!
Sadulaposti jäikust annab posti alt (seest) reguleerida, vast tuleks pinget juurde panna?!
tuksub-sõidan, tuksub-sõidan, tuksubtuksubtuksub - pean pausi...
Annad ehk aimu, mis on sinu vedruposti nimi ja mudel. Siis saab konkreetsemalt seletada.kalle_100% kirjutas:Ok, ehk annab keegi aimu, kuidas amordiga sadul üldse ehitatud on..
PS. Maailmas on ca 10 kvaliteet ja mustmiljon tundmatut vedruposti valmistajat. 4-l on ka amordiga sadulapost toodangus.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
- Alan B'Stard
- Rattur
Eksid. Enamus kvaliteetpostidest on praktiliselt 0mm külglõtkuga.Alan B'Stard kirjutas:Kõik vedrupostid minuteada loksuvad külgsuunas
Siin on ntx üks variant.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
- Alan B'Stard
- Rattur
See pole post, see on ju parallelogramm. Need jah ei loksu külgsuunas.mart kirjutas:Eksid. Enamus kvaliteetpostidest on praktiliselt 0mm külglõtkuga.Alan B'Stard kirjutas:Kõik vedrupostid minuteada loksuvad külgsuunas
Siin on ntx üks variant.
Kui too pole post, siis tuleb välja, et minu ratastel olev Sitting Bull ja Airwings vedrutajad polegi sadulapostidAlan B'Stard kirjutas: See pole post, see on ju parallelogramm. Need jah ei loksu külgsuunas.
Lepime kokku, et kõiksugu lahendused on lubatud , ei tahaks tulevikus ainult Kalloy ja Post Moderne toodangust rääkida.
- Alan B'Stard
- Rattur
Too pildil olev Cane Creek Thudbuster posti moodi välja küll ei näemart kirjutas:Kui too pole post, siis tuleb välja, et minu ratastel olev Sitting Bull ja Airwings vedrutajad polegi sadulapostidAlan B'Stard kirjutas: See pole post, see on ju parallelogramm. Need jah ei loksu külgsuunas.
Sitting Bull ja Airwings on ikka rohkem posti moodi. No eks ma pean siis oma seisukohta revideerima. Korralikud postid ei loksu.