Raffas, andke nõu, millega oleks kõige parem värvida rattast
Raffas, andke nõu, millega oleks kõige parem värvida rattast
Oskab keegi öelda, millega kõige parem oleks värvida ratta raami ja sarvi? Tulin suure hooga ja kriimustasin veitc ära, proovisin hammerite, sarve pikendused ka veitsa kriimustasin ära...
``O quam misericors est Deus. Justus et paciens.``
Order of the Dragon
Order of the Dragon
..kas soov on värvida kogu raam, või lihtsalt teha osaliselt värviparandusi, ise olen värviparandusteks kasutanud autovärvi, lasin täpselt ära toonida ja väikse pintsliga saab raamivigastusi tupsutatud, Kui väga hoolsalt tahad teha siis on vaja ka eelnevalt pahteldada ja lihvida. Saab parema tulemuse. Oleneb vigastustest, mis aga sarvedesse puutub siis mida sa neist värvid , need nagunii kuluvad haljaks,
cycling is fun, but...it`s deem hard work.
Mine kuskile autotarvete poodi ja otsi tooni järgi kõige sobivam aerosool värv. Kui aga kriimud väiksed, siis peaks samast poest leidma ka selliseid pisemaid potskasid, kus korgiga ühes väike pintsel. Kogu tegumoelt meenutab küünelaki omasid.
Kuid, kas ikka on nii väga vaja neid kriime varjata. Ma nagu nende pärast eriti ei põe. Iga kriim saadud tavaliselt mingi kukkumisega. Kui ratast puhastad ja kriimuni jõuad, tuleb alati selle saamise stoori meelde. Aga kui seal juba uus värvikiht, ei olegi mingit meenutust.
Ja veel...kriimud rattal on ka nö. mitte ametlik omaniku tunnistus. Kes siis veel peale omaniku oskab rääkida nende saamis loost.
Kuid, kas ikka on nii väga vaja neid kriime varjata. Ma nagu nende pärast eriti ei põe. Iga kriim saadud tavaliselt mingi kukkumisega. Kui ratast puhastad ja kriimuni jõuad, tuleb alati selle saamise stoori meelde. Aga kui seal juba uus värvikiht, ei olegi mingit meenutust.
Ja veel...kriimud rattal on ka nö. mitte ametlik omaniku tunnistus. Kes siis veel peale omaniku oskab rääkida nende saamis loost.
Viimati muutis Rivo, 24. 09. 2004. 08:14, muudetud 1 kord.
Rivo jutul on iva sees, ise igat kriimustust ei paranda aga suuremaid laksude tagajärgi parandan küll, samas ei paranda ka neid kohti kus sõiduking tekitab raamile kulumisjälgi.Rivo kirjutas:Mine kuskile autotarvete poodi ja otsi tooni järgi kõige sobivam aerosool värv. Kui aga kriimud väiksed, siis peaks samast poest leidma ka selliseid pisemaid potskasid, kus korgiga ühes väike pintsel. Kogu tegumoelt meenutab küünelaki omasid.
cycling is fun, but...it`s deem hard work.