Kust saada keskmise jooksu võtit=``?
Kust saada keskmise jooksu võtit=``?
rahvas teab keegi kust saada kesmise jooksu võtit. Küsisin rattapoodidest ja öeldi et müüakse edasi neid ainult litsentsi alusel ja edasimüüjale ning miinimumhind on mingi 1000 eeku. Ise asun Kuressaares, kui keegi teab kust saab või kust tellida, andke teada mu postkast ja see foorumilieht ootavad...Sõidan muide Author tractioniga kui see siin mingit rolli mängib
``O quam misericors est Deus. Justus et paciens.``
Order of the Dragon
Order of the Dragon
Re: Kust saada keskmise jooksu võtit=``?
einoh...corvinus kirjutas:rahvas teab keegi kust saada kesmise jooksu võtit. Küsisin rattapoodidest ja öeldi et müüakse edasi neid ainult litsentsi alusel ja edasimüüjale ning miinimumhind on mingi 1000 eeku. Ise asun Kuressaares, kui keegi teab kust saab või kust tellida, andke teada mu postkast ja see foorumilieht ootavad...Sõidan muide Author tractioniga kui see siin mingit rolli mängib
sulle peaks sobima shima TL-UN74 või õni selle analoog, näiteks
http://www.actionsports.de/shop/catalog ... cts_id=461 . ma ei mõista öelda kas näiteks v+ või velospetsis on. 1000 eeku, litsents, edasimüüja.... krt püütakse ikka rahvast lollitada....
Re: Kust saada keskmise jooksu võtit=``?
Seda oleks lausa huvitav teada, kes konkreetselt sellist juttu ajascorvinus kirjutas:...Küsisin rattapoodidest ja öeldi et müüakse edasi neid ainult litsentsi alusel ja edasimüüjale ning miinimumhind on mingi 1000 eeku. ...
Tallinnas Dünamo kaupluses müüakse mingeid "tehaseonu" koopiad alla 100 kr tükihinnaga.
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Dünamo kohta peab ütlema kahjuks seda, et nii varustatus kui ka toote kvaliteet ei ole stabiilne. Tean rahvast, kes ost ja kasutab, kuid mina nt olin sunnitud kevadel ühe kassetivõtme tagastama kuna ei haakunudmart kirjutas:Saksas Frankfurdi pisirattapoes on originaal Shimano keskjooksuvoti 12.90 eur (kontrollitud 1 h tagasi). Seega tasub votta Dynamost.
velo clubbers