oman kona blast 04 mz comp mittelukustuva amordiga hardtaili....
niisiis...
olen siin sobranud ringi ja otsind ja lugend...yhed ytlevad et talvel peale sõitu oleks vaja ratas kogu sellest talvesogast mageveega puhtaks uhtuda jne...
elan aga korterelamus ja päris nii ei saa...kui ebatervislik amordile see on kui otseselt ei puhasta joooksva vee all?...saab äkki dusi all asja ära aetud? hoian oma ratast nii kaua kui saan tervena ja korras sest krabisevat pole just lademetes (no kel oleks)...
seega on äkki amortidele mingi kaitsekate v midagist olemas? ja palju se maskta võiks?
olen suht busy seega pole jõudnud poodides väga palju surfata et teada saada
mõni teadjam mees äkki jagaks oma tarkust
mittelukustuva amordi hooldus talvel
- cereal_killer
- Rattur
- cereal_killer
- Rattur
sõitsin 3 talve Marzocchi Z2 Atom Sport Airiga. Rivo poolt viidatud Lizard skinid aastaringselt peal. maha võtsin neid vaid "suurpuhastuseks". liugurid ja tihendid siiani nagu uued.
minu isiklik arvamus on see, et hirmul soola ees on suured silmad. lasin rattal esikus kaltsu peale ära tilkuda ja kuivatasin seejärel siit ja sealt.mis liigub, see kulub. suvel tolm ja pori, talvel sool ja pori. ratas on sõitmiseks. kui hunti kardad, ära metsa mine.
minu isiklik arvamus on see, et hirmul soola ees on suured silmad. lasin rattal esikus kaltsu peale ära tilkuda ja kuivatasin seejärel siit ja sealt.mis liigub, see kulub. suvel tolm ja pori, talvel sool ja pori. ratas on sõitmiseks. kui hunti kardad, ära metsa mine.