Soobel kirjutas:Võlaõigusseaduse järgi peaks absoluutselt kõigile müüdavatele asjadele kehtima 6kuud garantiid.
Mu meelest on see lausa 24 kuud, kuid see 6 kuu termin meeldib paljudele millegipärast palju enam. Võibolla meeldib ka põhjendusega, sest esimese 6 kuu jooksul on müüja kohustatud ekspertiisi eest tasuma. Edaspidi müüjal see kohustus puudub, kui ostja soovib kangesti, siis võib ise asja ekspertiisi viia ja kui seal leitakse, et asi oli vigane, siis on pood kohustatud kauba välja vahetama (seda loomulikult 24 kuu jooksul alates ostmisest). Nii palju siis OT-st.
Pesemisest nii palju, et kergema kõntsa olen niiske lapiga lihtsalt maha nühkinud, kui suurem kõnts peal, siis sai kasutada ühte pesulat, kus voolikust hea soe vesi jooksis - kerge autoshampooni lahu esmalt peale ja siis veega puhtaks. Keti puhastamisega alles hakkan tutvuma
See oli vist peale Elva maratoni 2004.a. kui seal survepesu järjekorra kõrval keegi meesterahvas hõikas, et kõik Merida rattad, mida survepesuga pestakse, kaotavad garantii. Olin isegi seal sabas, kuid astusin seejärel kõrvale
Ilmselt tegin targalt. Nüüd ostsin selle varemkirjeldatud aiapritsi ära, katsetada pole veel saanud.