kas kasulikum on siis liivase ketiga sõita kui bensiiniga (ja surveõhuga näiteks) puhastada? lapiga saab heal juhul vbl väljast poolt keti puhtaks.metslane kirjutas:mina olen vaikiaga ühel meelel.mida vähem sa leotad igasuguste ainetega ketti seda kauem kestab.ka on viimane idiootsus ketikeerajaga iga kord pesu ajaks kett lahti kiskuda.
tavaliselt peale trenni on kett juba nii kuiv et pole mõtet millegagi leotada.kaltsuga üle ja uus õli peale.
Millega puhastate ketti?
Ehk suvatsed KONKREETSELT soovitada/nimetada mõnd nn normaalset õli.metslane kirjutas: kasutage normaalseid õlisid ja pole vajadust bensaga mökerdada.
aga noh:maitse asi.
Rattahuvilisele ei anna sinu väljahõigatud lühilaused mitte mingit inffi - pask, jama, normaalne, õige, vale - ei ole üheselt mõistetavad kõigile koos ja igaühele eraldi. Mõni sõidab kuiva ketiga, teine määrib saeketiõliga, kolmas WD-40ga, neljas sellega, mis poes odavaim, viies sellega, mis naabrimehel jne.
Lugedes sinu nn konkreetseid arvamusi, jääb mulje, et oled rattur, kes rattast ei jaga , aga omab mehaanikut, kes sul ratast korrastab ja reguleerib ning kelle arvamust sa edastada püüad
Arvamus põhineb sinu sõnumil:
metslane, 25. 04. 2006. 07:05 kirjutas:
ah pohlad...
kogu teie kamp meenutab ilgelt lambakarja kellele on ette öeldud et maakera on ümmargune.määää.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
- tõeline siga
- Rattur
[/quote]mart kirjutas:Lugedes sinu nn konkreetseid arvamusi, jääb mulje, et oled rattur, kes rattast ei jaga , aga omab mehaanikut, kes sul ratast korrastab ja reguleerib ning kelle arvamust sa edastada püüadmetslane kirjutas: kasutage normaalseid õlisid ja pole vajadust bensaga mökerdada.
aga noh:maitse asi.
Kui see on see metslane, keda mina arvan, et on siis jagab ta rattast ja selle hingeelust rohkem kui vaja. Ei ole mina tema töö üle kurtnud.
BRAINDEAD AND HAPPY
Möhh, siin foorumis tema sõnumeid lugedes, ma küll miskit asjalikku ei leia:tõeline siga kirjutas: Kui see on see metslane, keda mina arvan, et on siis jagab ta rattast ja selle hingeelust rohkem kui vaja. Ei ole mina tema töö üle kurtnud.
search.php?search_author=metslane
Kui ka ülejäänud samal kombel sõna võtaks, siis poleks siit miskit lugeda - oleks vaid laat ja hülgemöla.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.