Sisekumm, aga paigatud?
Sisekumm, aga paigatud?
Selline stoori. Ostsin eelmine aasta tutika ratta, ei miskit probleemi erilist ainult suht laiad kummid olid all. Tänavu mõtlesin, et võtan vähe kitsama ligi, ehk jookseb kiiremini. Muidugi jookseb. Samas kust ratta ostsin lasin kummid täies tükis ära vahetada. Nüüd läks sisekumm auklikuks, esimest korda aasta jooksul. Katkusin maha ja mida ma näen. Sisemine kolmest kohast juba paigatud. Sellest küsimus, kas see ongi hoolduses tavaline, et alla pannakse sellist second-hand kaupa lootuses, et ehk ei tule välja? Eriti kui teenindatav on veidike juhmi näoga. Ääremärkusena lisan, et kumm ei läinud küll katki sealt kus paigatud, samas aga ka esimene kumm ei jookse päris ühtlaselt vaid pisut "viskab". Kontrollida pole veel jõudnud kas ka seal on mingi muhk sees. Enne kummivahetust liikus ratas täiesti sujuvalt ja sirgelt.
Ma pole veel nii offpissed, et seda kohta avaldada. Seda enam, et kumm oleks läinud nagunii. Rule no. 1, räägi kõigepealt asjaosalistega ja seda ma kavatsen teha. Kui nad oma saasta omaks ei võta, siis tuleb avalikuks kah. Pole ju mõtet töö ära teha lasta ja siis omakorda kõik molekulideks lahti võtta, et oma silmaga üle kontrollida. Pärast kaklust pole ju tegelikult mõtet rusikatega vehkida, kes see tõestab et ma ise mingit kõverikku pärast hooldust omale alla ei kruvinud.