Shimano käiguvaheti ( lenksu pealne )
Shimano käiguvaheti ( lenksu pealne )
Võtsin siis täna asjalt kaane pealt ära,hiljem proovisin tagasi panna,aga vot no ei lähe
Seest on asi selline :
Ise arvan/näen,et see punasega ümbritsetud jubin jääb ette ja tänu sellele ei saa enam käiku ka vahetada ,enne lahtivõtmist sai...
Kõik nõuanded teretulnud..ei taha nagu sellepärast kohe uut käiguvahetit ka osta
Seest on asi selline :
Ise arvan/näen,et see punasega ümbritsetud jubin jääb ette ja tänu sellele ei saa enam käiku ka vahetada ,enne lahtivõtmist sai...
Kõik nõuanded teretulnud..ei taha nagu sellepärast kohe uut käiguvahetit ka osta
Kas see punasega ümbritsetud jubin pole mitte trossi ots? Ma natuke kahtlen, et trossi ots peab niimoodi välja turritama, talle peaks seal ikka mingi "mõnus" pesa olema, kus ta sees istub. Säti see ots õigesse kohta ja läheb ka kaas kenasti peale.
If everything's under control, you're going too slow!
Niih. Lugu järgmine-võta nüüd tross kenasti lahtu käiguvahetaja juurest või kruti käikudega niipalju, et saad trossiga jännata. Tõmba see trossi ots (punase ringiga) välja ja pane ta kenasti pesasse, see pesa on seal olemas olen selles veendunud 1000% ja nõus kihla vedama kasti Arctic Sport-i joogi peale.Spr kirjutas:On jah trossi ots,uurisin ennem,aga mingit sellist pesa ei leidnud,eks vaatan uuesti.
-e- Sain sisse selle otsa,aga nüüd saan vahetada 7'st käigust ainult 2'te :S
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
mõistus ei ole oma teha (st kõik ei ole sündinud rattamehaanikuks, isegi mitte mina)...vii ratas spetsialisti juurde, kes asja sul korda teeb!
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
Velo Clubbers
Velo Clubbers
Ei,ei istub küll seal ilusti,originaal tross -
Kui muud üle ei jää,eks siis peab kuhugi hooldusesse väntama
Aga palju see umbes maksta võib? kui näiteks pannakse uus tross ja käiguvaheti ka lenksu peale(pean ostma,see pealmine kate mis numbreid näitab on katki ) + teenustasu ... Alla 400kr tuleb välja?
Kui muud üle ei jää,eks siis peab kuhugi hooldusesse väntama
Aga palju see umbes maksta võib? kui näiteks pannakse uus tross ja käiguvaheti ka lenksu peale(pean ostma,see pealmine kate mis numbreid näitab on katki ) + teenustasu ... Alla 400kr tuleb välja?
Spr tundub olevat lootusetu juhtum.konakona kirjutas:"see käib nii ja naa" võiks ju lausejupi poetada?
Erikr ju andis arusaadava retsepti.
Kui Spr ikka jahub oma *iseenesest kokkutõmbunud* trossist, siis on 2 võimalust:
1. Spr ei oska töökäsku lugeda
2. keegi on käinud Spr-i trossi lühemaks lõikamas
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Lootusetu jah,krt
No ma ei saa aru,kui väga pingutada siis napilt hoiab,aga ainult trossi mõne kiuga,niiet hetkepärast tuleb ikkagi lahti..Selge siis,esmaspäeval proovin veel uuesti ja kui siis ka ei saa,siis on tõesti minek kuhugi hooldusesse.
Asi kisub pikaks ära,arvan,et aitab sellest teemast ,kuigi kesteab...
No ma ei saa aru,kui väga pingutada siis napilt hoiab,aga ainult trossi mõne kiuga,niiet hetkepärast tuleb ikkagi lahti..Selge siis,esmaspäeval proovin veel uuesti ja kui siis ka ei saa,siis on tõesti minek kuhugi hooldusesse.
Asi kisub pikaks ära,arvan,et aitab sellest teemast ,kuigi kesteab...