Vabakäik kadunud
-
- Rattur
Vabakäik kadunud
Shimano käiguvaheti.
Sõites kadus korraga vabakäik ära.
Milles võib probleem olla, mida teha?
Sõites kadus korraga vabakäik ära.
Milles võib probleem olla, mida teha?
Vii hooldusesse!
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
-
- Rattur
Seda enam vii hooldusesse tagasi.H_M_Murdock_EST kirjutas:Pärast käiguvahetuse hooldust sain 50 km sõita ja siis see juhtuski...
velo clubbers
-
- Rattur
lühike vastus - mine hooldusesse.H_M_Murdock_EST kirjutas:Mis selle plastmassketta ülesanne on?
Mis asi on kassett rattal?
pikk vastus - kassett on tagumiste hammasrataste pakett, ketta ülesanne on vältida tagakäikari võimalikku sattumist kodaratesse. kui tagakäikari äärmised asendid on õigesti paigas siis pole seda ketast küll minu meelest vaja.
"Vint on metsas, mutri sees on keere" ja "auk on sul tagumikus, materjali sees on ava" - kui ma väike olin siis paps ütles mulle et ninatarkus on see kõige sitemat sorti tarkus. Ok see polnud sul ninatarkus vaid lihtsalt kasutut sorti tarkus, sest arva kas teemaalgatajal teeb see pildi lihtsamaks või keerulisemaks? WTF mu ratta küljes polegi hammasrattad? jneTonis_T kirjutas:Need on ketirattad mitte hammasrattad.erikr kirjutas: pikk vastus - kassett on tagumiste hammasrataste pakett
Hammasratas on evolventhambaprofiiliga ratas, mis on hambumises teise samasugusega. Ketiratas on hambumises ketiga.
Erialane kretinism ilmselt. Kuna olen asjaga sügavuti kursis, siis häirib silma.konakona kirjutas: "Vint on metsas, mutri sees on keere" ja "auk on sul tagumikus, materjali sees on ava" - kui ma väike olin siis paps ütles mulle et ninatarkus on see kõige sitemat sorti tarkus. Ok see polnud sul ninatarkus vaid lihtsalt kasutut sorti tarkus, sest arva kas teemaalgatajal teeb see pildi lihtsamaks või keerulisemaks? WTF mu ratta küljes polegi hammasrattad? jne
-
- Rattur
Erialaspetsialistid kasutavad ikka oma slängi.
Tundub, et rattaga on samamoodi nagu arvuti tarkavara uuendamisega: senikaua, kuni arvuti töötab normaalselt, ära uuenda tarkavara (windoosat); nii ka rattaga, kui ta ikka sõidab, ära vii hooldusse.
Viisin ratta hooldusse, et käiguvahetus korda tehtaks, nüüd läks täiesti korrast ära...
Tundub, et rattaga on samamoodi nagu arvuti tarkavara uuendamisega: senikaua, kuni arvuti töötab normaalselt, ära uuenda tarkavara (windoosat); nii ka rattaga, kui ta ikka sõidab, ära vii hooldusse.
Viisin ratta hooldusse, et käiguvahetus korda tehtaks, nüüd läks täiesti korrast ära...
Suu on sul vast endiselt küljes ja töötab ka muu jaoks kui pudru hävitamiseks. Mehaanikule öelda "midagi on viga" on sama, kui itimehele arvuti kohta öelda "midagi on viga".
Räägi, mis sind häirib, kuidas avaldub, milline on sinu nägemus asjast ja saate värgi korda. Umbes lahmides ja siin enda frustratsiooni välja elades ei jõua kuhugi.
Räägi, mis sind häirib, kuidas avaldub, milline on sinu nägemus asjast ja saate värgi korda. Umbes lahmides ja siin enda frustratsiooni välja elades ei jõua kuhugi.
velo.clubbers.ee
Ritchey WCS QRS vektor
Ritchey WCS QRS vektor