Amordi hooldus
Amordi hooldus
Amordiks rst t5.kas on kuidagi võimalik ise seda kuidagi hooldada`?
Re: Amordi hooldus
Capa, gila, omega, 191? RST-l on T5 lõpuga amordimudeleid terve p*täis.moki kirjutas:Amordiks rst t5.kas on kuidagi võimalik ise seda kuidagi hooldada`?
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
- ragnar1994
- Rattur
ise tegin enda amordiga nii et võtsin püksid maha määrisin liugurid ja veel mis vaja .kokku atagasi ja tuld
Krt seda ma küll näha ei oleks tahtnud.ragnar1994 kirjutas:ise tegin enda amordiga nii et võtsin püksid maha määrisin liugurid ja veel mis vaja .kokku atagasi ja tuld
ma miskipärast usun, et sa ei tahaks seda vedrupulka ka niisama nähaAndreK kirjutas:Krt seda ma küll näha ei oleks tahtnud.ragnar1994 kirjutas:ise tegin enda amordiga nii et võtsin püksid maha määrisin liugurid ja veel mis vaja .kokku atagasi ja tuld
Ma juba eile õhtul olin kibe käsi sellist juhust kommenteerima (ära panema), aga mõtlesin siis, et las Kullionu kommentaarib ise seda mahavõtmist ja määrimist jne jne jneAndreK kirjutas:Krt seda ma küll näha ei oleks tahtnud.ragnar1994 kirjutas:ise tegin enda amordiga nii et võtsin püksid maha määrisin liugurid ja veel mis vaja .kokku atagasi ja tuld
Muust jutust, et püksid maha jne sain nagu aru aga .... kokku atagasi ja tuld ?!?!?!
Krt, varsti peab vist minema keeltekooli moodsat kõnepruuki õppima!!!
- ragnar1994
- Rattur
vb ma kommenteerisin natuke puusse,aga ma tegin seda koos isaga kellel veits kogemusi.erilist vahet tõesti pold aga jh.ei ole kohe vaja maha tegema hakata kuna pole veel teie eas kogemustega inimene.
Ära muretse, keegi ei mõelnud midagi halvasti.ragnar1994 kirjutas:vb ma kommenteerisin natuke puusse,aga ma tegin seda koos isaga kellel veits kogemusi.erilist vahet tõesti pold aga jh.ei ole kohe vaja maha tegema hakata kuna pole veel teie eas kogemustega inimene.