crossland ei pea õhku?

Remont ja hooldus
Vasta
mosu408
Rattur

crossland ei pea õhku?

Postitus Postitas mosu408 » 24. 05. 2008. 10:37

Tere!
Rõuges oli siis selline probleem: enne sõitu lõin 2,5atm sisse, pärast ~1tundi tundus kumm(fast fred) löss, õnneks mitte päris pöia peal aga liiga tühi.(pärast sõitu kontrollisin ~1,0 oli alles) Pärast nädalat seismist jätkuvalt sama rõhk. Lõin täna max lubatud 4,0atm sisse ja pistsin jooksu vette, 3-4 kodaraaust mullitas päris lõbusalt.
Lisaks veel, et jooksud ostetud kevadel hawaist, kummid samuti nende juures peale pandud ja sõitnud ainult 2 selle aasta elioni?
Mis teha? Garantii lugu või üsna tavaline UST-i probleem mis rohkem enda mure?

KristjanS
Rattur

Re: crossland ei pea õhku?

Postitus Postitas KristjanS » 24. 05. 2008. 11:41

kuda õhk pöia seinte vahele pääseb? Läbi ventiiliaugu! Kontrolli, et ventiil oleks kenasti hermeetiline. Vajadusel vaheta tihendid (kui sul neid olemas on). Lihtne, nagu 1-2-3...
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...

Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood

mart2
Rattur

Postitus Postitas mart2 » 28. 05. 2008. 12:15

... Garantii lugu või üsna tavaline UST-i probleem mis rohkem enda mure?
Ma pole ennem kuulnud, et Crossland oleks tehases tehtud UST-i jaoks. Ennevanasti olid UST madalamas otsas Crosstrail ja DeeMax. Vist olen ajast maha jäänud ... :oops:
Kui lõid lihtsalt pöiale UST kummi peale, siis oli isegi hea pidamine ! :D
Kui kasutasid spets UST-ks konvertimise komplekti, siis tuleb lihtsalt teha kogu protseduur uuesti ja viga peaks kaduma.
tuksub-sõidan, tuksub-sõidan, tuksubtuksubtuksub - pean pausi...

Kasutaja avatar
Villem T
Rattur

Postitus Postitas Villem T » 28. 05. 2008. 12:27

mart2 kirjutas:
Ma pole ennem kuulnud, et Crossland oleks tehases tehtud UST-i jaoks. Ennevanasti olid UST madalamas otsas Crosstrail ja DeeMax. Vist olen ajast maha jäänud ... :oops:
Kui kasutasid spets UST-ks konvertimise komplekti, siis tuleb lihtsalt teha kogu protseduur uuesti ja viga peaks kaduma.
CrossLand oli siis kui neid viimati toodeti täiesti UST, endalgi ühed sellised.

Kasutaja avatar
vigurivänt
Rattur

Postitus Postitas vigurivänt » 29. 05. 2008. 15:44

Villem T kirjutas:
mart2 kirjutas:
CrossLand oli siis kui neid viimati toodeti täiesti UST, endalgi ühed sellised.
Jep, CrossRide on tavapöiaga, CrossLand-le on installitud spets UST pöiapael. Kuigi selle eemaldamisel saab CrossLandi kasutada tavalise pöiana.
Aga õhk pääseb sinna kindlasti vaid ventiili august.
Tark ei torma!

mosu408
Rattur

Postitus Postitas mosu408 » 29. 05. 2008. 16:57

Pole ennem omanud UST jookse, sellest tuligi selline algaja küsimus. Nüüdseks probleem lahendatud, tänud abi eest.
Minu pärast võib teema lukku panna.

Vasta

Mine “Hooldus”